Μαλλιά 2017: Αυτές είναι οι νέες τάσεις - Δεν θα πιστεύεις ποιο χρώμα κάνει δυναμικό comeback

Μαλλιά 2017: Αυτές είναι οι νέες τάσεις - Δεν θα πιστεύεις ποιο χρώμα κάνει δυναμικό comeback
Ο Σεπτέμβριος είναι ίσως ο πιο μεταβατικός μήνας του χρόνου. Για αυτό και είναι και ο πιο κατάλληλος μήνας για αλλαγές. Και ας είμαστε ειλικρινείς... οι γυναίκες πάντα αλλάζουμε πρώτα τα μαλλιά μας!

Για αυτό το youweekly.gr σου παρουσιάζει τις τάσεις για το 2017 και 2018. Και μπορεί κάποιες τάσεις να είναι διαχρονικές, ωστόσο, φέτος μία συγκεκριμένη επιστρέφει για να φέρει τα πάνω κάτω!

Ας τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή...

Το sexy ξανθό is back... b@tches


Κάν' το σαν την Μαίρη Συνατσάκη (δες εδώ ακριβώς τι εννοούμε). Το ξανθό είναι το απόλυτο trend για την φετινή σεζόν και θα πρωταγωνιστήσει παντού και σε όλες τις αποχρώσεις. Ξανθό, ξανθό και πάλι ξανθό.



Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και γίνε η μοιραία ξανθιά που πάντα ήθελες αλλά φοβόσουν.

Once you go black you never go back


Ε, ναι... Το μαύρο αποτελεί τάση, τα τελευταία χρόνια και έχει έλθει για να μείνει! Ούτως ή άλλως είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα... και της άνοιξης... και του καλοκαιριού... και του Φθινοπώρου. Εντάξει, τι να κάνουμε; Το αγαπάμε το μαύρο.


Ζεστό καστανό στο τζάκι


Ας είμαστε ειλικρινείς. Το καστανό είναι το νέο ξανθό! Πηγαίνει στις περισσότερες, μας γλυκαίνει και ταιριάζει και στο πιο χειμωνιάτικο mood. Είναι το πιο ζεστό χρώμα που μπορείς να επιλέξεις για τα μαλλιά σου και εμείς σου λέμε απλά "Ναι. Do it girl".


Ombre? This... last year


Ombre... Μία τάση που αγαπήθηκε όσο καμία αλλά ανήκει πια στο παρελθόν. Το «tiger eye» είναι το νέο trend. Μοιάζει με το balayage αλλά είναι πιο διακριτικό και πιο φυσικό. Τόλμησε να το κάνεις και τον χειμώνα αλλά... διάλεξε πιο καστανές αποχρώσεις και άσε τις ξανθές για το ερχόμενο καλοκαίρι.


Μαλλιά unicorn για έναν παραμυθένιο χειμώνα


Είναι η απόλυτη τάση εδώ και μήνες! Μαλλιά μοβ, ροζ, μπλε και γενικά μαλλιά ουράνιο τόξο... Τα αγάπησαν όλες οι επώνυμες αλλά και εμείς. Άλλωστε ποιος δεν έχει ανάγκη από λίγο παραμύθι στα... μαλλιά του;!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr


Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα της Ελένης Τσολάκη και σας δείχνουμε βήμα – βήμα πως να το κάνετε… (Photos)

H Emma Stone έκανε το super κούρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις 5 χρόνια νεότερη!

Γκλίτερ ματιών: Το φοράς σκέτο και μοιάζεις με νεράιδα!