Βρήκαμε τις πιο low-cost θεραπείες ομορφιάς!

Βρήκαμε τις πιο low-cost θεραπείες ομορφιάς!

Εάν νομίζεις ότι πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις μια νεανική και λαμπερή όψη γεμάτη υγεία γράψε λάθος!

Και αυτό γιατί τώρα μπορείς να απολαύσεις μερικές από τις πιο hi-end θεραπείες προσώπου στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Που; Στο Κέντρο Διάγνωσης & Πρόληψης "Γυναίκας Υγεία", που άνοιξε πρόσφατα στο Μαρούσι και σου προσφέρει 4 μοναδικές προσφορές σε τιμή έκπληξη, λόγω εκπτώσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλούσιο μενού υπηρεσιών του κέντρου περιλαμβάνονται συνεδρίες μεσοθεραπείας προσώπου, που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη και αναζωογόνηση με 50% έκπτωση και ενέσιμες θεραπείς με fillers υαλουρονικού, τα οποία γεμίζουν τις ρυτίδες, ενώ ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθούν και στην αυξητική των ζυγωματικών και των χειλιών με έκπτωση 40%.

Ακόμη εδώ θα βρεις την πιο αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της θαμπής επιδερμίδας με την τεχνική της δερμοαπόξεσης με διαμάντι με έκπτωση 50%. Όσο για σένα που θέλεις μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας το Κέντρο Διάγνωσης & Πρόληψης "Γυναίκας Υγεία" σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις τώρα και μάλιστα στη μισή τιμή με το πιο εξελιγμένο Σύστημα Laser Αλεξανδρίτη για Αποτρίχωση, το Laser Alexandrite ARION™!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και επωφελήσου από τις σούπερ προσφορές του Κέντρου Διάγνωσης & Πρόληψης "Γυναίκας Υγεία", οι οποίες ισχύουν για λίγο χρονικό διάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες τώρα στο gynaikas-ygeia.gr ή επικοινώνησε στο τηλ. 210 68 29 500.