Νέα εμβληματική συσκευασία για το Moroccanoil Treatment

Το δημοφιλές έλαιο μαλλιών κυκλοφορεί σε ανανεωμένη limited edition συσκευασία!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Νέα εμβληματική συσκευασία για το Moroccanoil Treatment

Για να γιορτάσει τη θέση του ως το Νο1 έλαιο περιποίησης μαλλιών στις Η.Π.Α, η Moroccanoil λανσάρει το Moroccanoil Treatment Special Edition μέσα από μια ολοκαίνουργια εμβληματική συσκευασία, που θυμίζει έργο τέχνης!

Η special edition συσκευασία!

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την καταξιωμένη καλλιτέχνη Asia Pietrzyk, η Moroccanoil δημιούργησε ένα μοναδικό έργο τέχνης για το συλλεκτικό αυτό μπουκάλι, απεικονίζοντας γυναίκες να μοιράζονται το αγαπημένο τους μυστικό ομορφιάς. Με αυτό τον τρόπο, αναβιώνει το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που γνωρίζουν το Moroccanoil Treatment το αγαπούν και ανυπομονούν «να το περάσουν» στους φίλους τους. Αυτό αντικατοπτρίζεται σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια που παρουσιάζει την ίδια παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα και στυλ.

Moroccanoil Treatment

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία 10 χρόνια, το Moroccanoil Treatment έχει εξελιχθεί από μυστικό των stylists σε παγκόσμια εμμονή των καταναλωτών σε 70 χώρες του κόσμου.

Moroccanoil Treatment

Το how to της εφαρμογής

  • Εφάρμοσε 1-2 pumps από το προϊόν σε λουσμένα μαλλιά, αφού τα έχεις στεγνώσει με πετσέτα, από τα μήκη έως τις άκρες. Στη συνέχεια στέγνωσε με σεσουάρ. Εναλλακτικά μπορείς να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά.
  • Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά για να τιθασεύσεις το φριζάρισμα, να περιποιηθείς τις σπασμένες άκρες και να έχεις ένα λείο αποτέλεσμα.