Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Στο πλούσιο μενού υπηρεσιών του θα βρεις τις πιο σύγχρονες αισθητικές επεμβάσεις

Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Με ένα ολοκαίνουργιο δερματολογικό κέντρο, που έχει την έδρα του στο Μαρούσι, επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη δραστηριότητά του το Opsi Derma Clinic. Στο πλούσιο μενού υπηρεσιών του, θα βρεις τις πιο σύγχρονες αισθητικές επεμβάσεις από το έμπειρο και επιστημονικό προσωπικό του μαζί φυσικά με τον πιο hi-end ιατρικό εξοπλισμό. Βασικός παρανομαστής των παραπάνω;

Η ποιότητα και φυσικά ο σεβασμός στον άνθρωπο, που αποτελεί και τη βασική φιλοσοφία της ιδιοκτήτριας και γενικής διευθύντριάς του, Μαρίας Ντάση.

Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Μοντέρνος με υψηλή αισθητική και άκρως λειτουργικός ο νέος χώρος του Opsi Derma Clinic στο Μαρούσι ήρθε για να βάλει τη δική του σφραγίδα στον πλανήτη της αισθητικής ιατρικής και κοσμητολογίας των βορείων προαστίων. Το νέο δερματολογικό κέντρο εκτός από το σύγχρονο σχεδιασμό και το φιλικό του περιβάλλον είναι άρτια εξοπλισμένο με πρωτοποριακά μηχανήματα, που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα μέσα από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για το πρόσωπο και το σώμα.

Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Εδώ θα βρεις μεταξύ άλλων θεραπείες όπως: Botox, fractional laser, νήματα, χημικό peeling, μεσοθεραπεία PRP, μεσοθεραπεία σώματος hydrafacial (υροδερμοαπόξεση), κρυολιπόλυση, cavitation, RF σώματος θεραπείες κατά της τριχόπτωσης, θεραπείες ενάντια στην ακμή, αφαίρεση σπίλων, θηλωμάτων & κονδυλωμάτων. Ακόμη στο κέντρο πραγματοποιείται:

Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Δερμοανάλυση προσώπου, μέτρηση βασικού μεταβολισμού καθώς και λιπομέτρηση. Όσο για το highlight του; Αυτό δεν είναι άλλο από τη ριζική αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη, που δίνει τη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, ασφαλή και με σίγουρα αποτελέσματα. Μάλιστα ήδη από την πρώτη συνεδρία θα δεις διαφορά, ενώ μετά από τις 3 πρώτες θα μειωθεί σημαντικά η τριχοφυΐα αφού με το συγκεκριμένο laser οι θύλακες καταστρέφονται οριστικά, ενώ η υφή της τρίχας γίνεται ολοένα πιο απαλή.

Νέο Opsi Derma Clinic τώρα και στο Μαρούσι!

Και εάν αναρωτιέσαι ποια θεραπεία σου ταιριάζει οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Opsi Derma Clinic είναι εδώ για να σου προτείνουν την θεραπεία που σου ταιριάζει ή ακόμη και ένα συνδυασμό από τις κατάλληλες αγωγές ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Info Opsi Derma

  • Info: Δερματολογικό κέντρο, Opsi Derma Clinic: Εθνικής Αντιστάσεως 109, Ελευσίνα, τηλ. 211-4123848, Λ.Κηφισίας 176, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2114123848 & Λ. Κηφισίας 131, Μαρούσι, τηλ. 2106128880,
  • opsidermaclinic.gr
  • info@opsidermaclinic.gr
  • Facebook: opsidermaclinic
  • Instagram: opsidermaclinic