Το νεσεσέρ των διακοπών: Δες πως να το γεμίσεις οικονομικά για να είσαι έτοιμη για τις καλοκαρινές σου αποδράσεις!

Αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου στις διακοπές

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Επιτέλους διακοπές! Η ωραιότερη στιγμή του χρόνου που τόσο περίμενες έφθασε και ενώ ετοιμάζεις τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα beauty must-have που πρέπει να έχεις μαζί σου, όπου και εάν βρίσκεται, για να είσαι στα καλύτερά σου ακόμη και όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο! (δες τι μπορεί να συμβεί εάν αφήσεις το θαλασσινό αλάτι πάνω στο σώμα σου μετά τη θάλασσα)

Εκτός λοιπόν από το αγαπημένο σου μαγιό και καφτάνι που σίγουρα θα πάρεις μαζί σου, πρόσθεσε στη βαλίτσα των διακοπών σου τα beauty essentials για το καλοκαίρι, που θα σε βάλουν στο αντίστοιχο mood! (διάβασε τι βάζουν στη βαλίτσα των διακοπών τους 8 επώνυμες Ελληνίδες)

Πως να γεμίσεις το νεσεσέρ των διακοπών για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις

Στο νησί ή στο χωριό πάρε μαζί σου ένα αρωματικό mist σώματος, τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ για βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά και φυσικά μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου, το οποίο πρέπει να σε συνοδεύει όπου και εάν βρίσκεσαι.

νεσεσέρ διακοπών
Unsplash

Γιατί ωραία η παραλία και οι βουτιές στη θάλασσα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις βραδινές εμφανίσεις. Επένδυσε λοιπόν σε μερικά προϊόντα που με λίγες μόνο κινήσεις θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Δες τι θα χρειαστείς στις διακοπές σου