Εξωτικό ταξίδι σε τροπικά μέρη με σύμμαχο τη νέα συλλεκτική συλλογή «Wild Escape»!

Η limited edition σειρά μακιγιάζ της Catrice για το φετινό καλοκαίρι είναι γεγονός

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Εξωτικό ταξίδι σε τροπικά μέρη με σύμμαχο τη νέα συλλεκτική συλλογή «Wild Escape»!

Tην limited edition καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ «Wild Escape» λάνσαρε πρόσφατα η Catrice. H νέα συλλογή υπόσχεται να σε ταξιδέψει σε τροπικά μέρη με εξωτικά λουλούδια, ζωηρά χρώματα αλλά και αστραφτερούς, χρυσούς και nude τόνους μέσα από ευφάνταστα προϊόντα που θα απογειώσουν κυριολεκτικά τα καλοκαιρινά σου beauty looks! (δες και το υπέροχο καλοκαιρινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου)

Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ «Wild Escape» της Catrice

Στη συλλογή θα βρεις μια υπέροχη παλέτα σκιών με επτά trendy αποχρώσεις, μια μίνι μάσκαρα Glam & Doll False Lashes, τα Liquid Blushes, το Glowy Bronzer & Highlighter και τα High Shine Lipstick Pens, που ολοκληρώνουν την πιο «Wild Escape» εμφάνιση. (δες και μια ακόμη συλλεκτική συλλογή της Catrice)

catrice wild escape

Ανακάλυψε τη limited edition συλλογή «Wild Escape»

  • Η παλέτα ματιών μαγνητίζει τα βλέμματα με τον εξωτικό σχεδιασμό της αλλά και τον ενσωματωμένο καθρέφτη. Διαθέτει 7 σκιές σε: nude, χρυσό, πράσινο, μπλε και τερακότα, που δημιουργούν ματ και λαμπερά φινιρίσματα.

catrice palette

  • H δημοφιλής μάσκαρα όγκου Glam & Doll τώρα σε νέα μίνι μορφή είναι ιδανική για να την έχεις πάντα και παντού μαζί σου! Σημείωσε ότι η πυκνή μαύρη σύνθεσή της θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο.
  • Τα υγρά ρουζ φέρνουν την επανάσταση χάρη στον υπέροχο σχεδιασμό τους σε χρυσούς τόνους. Η υγρή σύνθεσή τους είναι πανεύκολη στην εφαρμογή χαρίζοντας άμεσα μια φυσική καλοκαιρινή λάμψη σε ροζέ ή nude αποχρώσεις!
  • Τα High Shine Lipstick Pens είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά και είναι ιδιαίτερα ανάλαφρα στα χείλη. Οι έντονες αποχρώσεις σε: κόκκινου, μπορντό και ματζέντα προσφέρουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και ζουμερά.

catrice gloss

  • Το Glowy Bronzer & Highlighter δημιουργεί μια λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Ένα πραγματικό πολύ-εργαλείο σε χρυσή συσκευασία που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός ματ μπρόνζερ και ενός αστραφτερό highlighter σε ένα προϊόν!

catrice wild escape