Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Λατρέψαμε το υπέροχο καλοκαιρινό της beauty look!

Η κούκλα παρουσιάστρια ξέρει καλά πως να κλέβει τις εντυπώσεις και να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @ilianapapageorgiou
Instagram: @ilianapapageorgiou

Σε άκρως καλοκαιρινό mood το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood και αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις της αλλά και τις αναρτήσεις της στο Instagram. (δες εδώ και ένα ακόμη rock n' roll beauty look που έχει υιοθετήσει)

Έτσι, δεν είναι τυχαίο που συχνά πειραματίζεται με το beauty look της, όπως εδώ, που υιοθέτησε ένα γήινο μακιγιάζ με ένταση στα χείλη-για τα οποία επίλεξε ένα φούξια κραγιόν- ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα κυματιστό εφέ. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ. (διάβασε και γιατί το κυματιστό εφέ στα μαλλιά είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού)

How to copy το υπέροχο καλοκαιρινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

  • Εφάρμοσε σε πρόσωπο και λαιμό μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα.
  • Μόλις απορροφηθεί καλά τόνισε τα βλέφαρά σου με ένα μαύρο μολύβι ματιών και συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με μια γήινη σκιά και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Στο κέντρο των ζυγωματικών σου άπλωσε μια μπρονζέ πούδρα και για τα χείλη επίλεξε ένα φούξια κραγιόν.
  • Τέλος, για το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με τη βοήθεια μιας πρέσας δημιούργησε ελαφρά σπασίματα κατά μήκος των μαλλιών σου. Για τέλειο κράτημα ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Bonus tip

Για βαθιά θρέψη χρησιμοποίησε ένα ξηρό πολύ-χρηστικό έλαιο που θα απλώσεις σε καθαρό πρόσωπο για να το ενυδατώσεις σε βάθος. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα δείχνει ακόμη πιο φρέσκια και δροσερή.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις