Golden days ahead: Nέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ της essence για ονειρεμένα καλοκαιρινά beauty looks!

Η limited edition σειρά θα σε ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Golden days ahead: Nέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ της essence για ονειρεμένα καλοκαιρινά beauty looks!

Moβ, πορτοκαλί και πετρόλ τόνοι που “παντρεύονται” με ιριδίζουσες χρυσές αποχρώσεις... Μια μικρή μόνο γεύση από τη νέα σειρά μακιγιάζ “Golden Days ahead” της essence, η οποία θα κάνει το καλοκαίρι σου πραγματικά αξέχαστο! (δες πως να πετύχεις αδιάβροχο μακιγιάζ με λίγες κινήσεις για αναλλοίωτα beauty looks και στην παραλία)

Στη limited edition συλλογή θα βρεις: την παλέτα σκιών, το Eyeshadow Topper, το γυαλιστερό Tweezer και τις False Lashes για επιπλέον όγκο. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τα αστραφτερά κοσμήματα για το πρόσωπο, τα υπέροχα χρυσαφένια τατουάζ για το σώμα, τα λαμπερά highlighters, τα οποία ακτινοβολούν πάνω στο δέρμα και το θρεπτικό λάδι χειλιών, που θα ολοκληρώσει το καλοκαιρινό σου beauty look. (ανακάλυψε και τις τρεις top αποχρώσεις στα χείλη για το καλοκαίρι του 2023)

Μάθε τα πάντα για τη συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Golden days ahead

  • Η παλέτα για τα μάτια από τη συλλεκτική συλλογή της essence σε βάζει στη στιγμή στο mood για διακοπές και ηλιοβασιλέματα στην παραλία μέσα από εννέα ζωηρές σκιές -με υψηλή χρωματική απόδοση- και έναν μοναδικό συνδυασμό χρυσών, μπρονζέ, μωβ και μπλε υφών.

golden days ahead essence

  • Τα mix & match face jewels της σειράς περιέχουν 55 αυτοκόλλητα κοσμήματα, που συνδυάζονται μοναδικά για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα.
  • Η πλούσια σύνθεση του lip oil, με έλαιο argan, αφήνει μία απαλή, μη κολλώδη αίσθηση στα χείλη.
  • Η απαλή, βελούδινη, ιριδίζουσα υφή του face & body highlighter, εμπλουτισμένη με έλαιο macademia δίνει μια λαμπερή, χρυσαφένια λάμψη στο σώμα και το πρόσωπο!
  • Οι ψεύτικες βλεφαρίδες της συλλεκτικής συλλογής προσφέρουν έξτρα όγκο, ενώ το γεγονός ότι είναι λεπτές, εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή τσάντα και κάθε συναυλία, το eyeshadow topper διατίθεται σε πρακτική μορφή στικ για να δημιουργείς εκθαμβωτικά looks σε χρόνο ρεκόρ!
  • Το τσιμπιδάκι φρυδιών της σειράς είναι το απαραίτητο εργαλείο για καλοσχηματισμένα φρύδια. Το σχέδιό του με γκλίτερ κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η χρήση του είναι πανεύκολη, τόσο για την αφαίρεση των τριχών όσο και για την τοποθέτηση των βλεφαρίδων.
  • Καλοκαιρινά φεστιβάλ χωρίς body tattoos; Με τίποτα! Γι’ αυτό έρχονται τα body tattoos! Τα υπέροχα, αστραφτερά, χρυσά τατουάζ τοποθετούνται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα τα βρεις σε 2 φύλλα διαφορετικών mandala.