Η Αnne Hathaway είναι η νέα Global Ambassador της Shiseido

H χολιγουντιανή ηθοποιός γίνεται η νέα μούσα της μάρκας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Αnne Hathaway είναι η νέα Global Ambassador της Shiseido

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Anne Hathaway, συμπληρώνει το πλούσιο βιογραφικό της με έναν ακόμη ρόλο, αυτό της παγκόσμιας πρέσβειρας για την αντιγηραντική σειρά Vital Perfection, που φέρει την υπογραφή της Shiseido. (δες μια ακόμη νέα παγκόσμια πρέσβειρα γνωστής μάρκας καλλυντικών)

Η διαχρονική ομορφιά και κομψότητα της δημοφιλούς ηθοποιού και fashion icon σε συνδυασμό με το αφοσιωμένο έργο της στον ΟΗΕ και την συνεισφορά της σε πολλά ακόμα φιλανθρωπικά έργα, αντικατοπτρίζει την δυναμική προσωπικότητά της γεγονός που οδήγησε και στην επιλογή της από την γνωστή μάρκα καλλυντικών. (ανακάλυψε και την πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για νέο άρωμα από πολυτελή Οίκο)

Η Anne Hathaway σε ρόλο Global Ambassador για την Shiseido

H Anne Hathaway αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για την γνωστή μάρκα καλλυντικών που συνάδει απόλυτα με το όραμα της σειράς της, Vital Perfection, η οποία αξιοποιεί στο έπακρο της δυνατότητες της επιδερμίδας. Επιπλέον, αποτελεί την ενσάρκωση του νέου μηνύματος της Shiseido, «Δυνατότητες Χωρίς Όρια», υμνώντας την εσωτερική ομορφιά που ενισχύεται από την εκτίμηση και την αποδοχή κάθε σταδίου της ζωής μας.

Αnne Hathaway

Η ίδια η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά για τη νέα της συνεργασία:

«Είναι τόσο ενοχλητικό να ακούς ότι η ηλικία αποτελεί εμπόδιο για ανάπτυξη. Θα προτιμούσα να την γιορτάζουμε ως το δώρο το οποίο είναι. Για μένα, είναι ένα συναρπαστικό προνόμιο να μεγαλώνω και να μαθαίνω συνεχώς περισσότερα για τον εαυτό μου. Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι να αισθάνονται το ίδιο ενθουσιασμένοι να ανακαλύπτουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Έχω προσπαθήσει να επενδύσω στην επιδερμίδα μου, γιατί παρατήρησα από τις γυναίκες της οικογένειας μου, ότι αν την φρόντιζα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα με φρόντιζε και αυτή στο μέλλον. Τώρα κατανοώ ότι η καλή υγεία της επιδερμίδας, συνδέεται με την γενική υγεία και ευεξία μου. Σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γίνεται φανερό ότι η ομορφιά είναι σίγουρα κάτι που πηγάζει από μέσα μας».

Οι πολύτιμες συνθέσεις των προϊόντων Vital Pefection

Οι φόρμουλες των προϊόντων της σειράς Vital Perfection βασισμένες σε πολυετείς έρευνες, συνεργάζονται αρμονικά με τις φυσικές διαδικασίες της επιδερμίδας αλλά και με το σώμα, ενθαρρύνοντας την ροή των θρεπτικών συστατικών που θρέφουν και ομορφαίνουν την επιδερμίδα και αποκαλύπτουν τις βαθύτερες δυνατότητές της, ανεξάρτητα από την ηλικία.