Good Girl Blusher: Η νέα beauty προσθήκη στην εμβληματική συλλογή της Herrera Beauty είναι ήδη εδώ!

Ανακάλυψε το ολοκαίνουργιο 2 σε 1 προϊόν της σειράς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Good Girl Blusher: Η νέα beauty προσθήκη στην εμβληματική συλλογή της Herrera Beauty είναι ήδη εδώ!

Η Herrera Beauty συμπληρώνει την εμβληματική συλλογή μακιγιάζ της με ένα νέο star προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως lip tint και ως ρουζ. (ανακάλυψε και το Red Fever, την τάση που τα χείλη αυτό το φθινόπωρο «βάφονται» κόκκινα)

Το νέο Good Girl Blusher είναι ένα μεταξένιο ρουζ σε υγρή μορφή, που γλιστρά απλά στην επιδερμίδα σου, προσδίδοντας ένα υγιές φυσικό χρώμα τόσο στα ζυγωματικά όσο και τα χείλη σου με διάρκεια έως και 8 ώρες. (δες και το φθινοπωρινό makeup trend του Glowing Skin που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα)

Η πολύτιμη σύνθεση του Good Girl Blusher

Εμπλουτισμένο με ενυδατικά στοιχεία το νέο Good Girl Blusher, αναμειγνύεται εύκολα, ενώ χαρίζει άμεσα ενυδάτωση με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 12 ώρες, αφήνοντας την επιδερμίδα και τα χείλη λεία και λαμπερά. Θα το βρεις σε τέσσερις υπέροχες αποχρώσεις:.Rose Jasmine (απόχρωση n° 1070), Peach Begonia (απόχρωση n° 1080), Plum Tulip (απόχρωση n° 1092) και Rosewood Peonia (απόχρωση n° 1012) ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Herrera Beauty

Πολυτελής συσκευασία σαν κόσμημα

Διακοσμημένο με ένα υπέροχο ανθισμένο χρυσό λουλούδι και χρυσές λεπτομέρειες, το Good Girl Blusher διατίθεται σε μια ποικιλία ροζ, κόκκινων, ροδακινί και δαμασκηνί αποχρώσεων και μπορεί να προσαρμοστεί με την πλήρη σειρά από charms και φούντες, χάρη στο χρυσό κρίκο Herrera. Good girl ή rebel, ετοιμαστείτε για το πιο κοντινό πλάνο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Herrera Beauty

Info

Τα προϊόντα Herrera Beauty διατίθενται αποκλειστικά στο Attica Golden Hall και online στο αντίστοιχο eshop.