Αll of me: Μια νέα αρωματική εποχή ξεκινά για τον narciso rodriguez

Ο σχεδιαστής λάνσαρε νέο άρωμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Αll of me: Μια νέα αρωματική εποχή ξεκινά για τον narciso rodriguez

Η Μica Arganaraz, μοντέλο, καλλιτέχνης και ακτιβίστρια από την Αργεντινή, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα.all of me του narciso rodriguez με το οποίο ο Οίκος εγκαινιάζει μια νέα εποχή. (6 αρώματα που μυρίζουν φθινόπωρο! Ποιά είναι και πόσο κοστίζουν)

Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του for her, του αρώματος που άλλαξε για πάντα το τοπίο της σύγχρονης αρωματοποιίας, ο σχεδιαστής εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο, σηματοδοτώντας μια ανατρεπτική και τολμηρή εποχή για τον κόσμο των αρωμάτων με μια σούπερ καμπάνια.

Μάθε για την νέα καμπάνια για το άρωμα all of me του narciso rodriguez

Με το νέο all of me, ο narciso rodriguez παρουσιάζει μια νέα μούσα, τη Μica Arganaraz, που αντιπροσωπεύει μια ανατρεπτική εποχή.

narciso rodriguez

Η σχέση μεταξύ του Narciso και της Mica, ξεκίνησε στην πασαρέλα, όταν η Mica συμμετείχε στην επίδειξη SS16 του σχεδιαστή. Ο Narciso Rodriguez λέει για τη μούσα του αρώματος: « Είναι ζεστή, χαρισματική και άνετη. Έχει μια δική της, μοναδική αίσθηση του στυλ. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που ήθελα να παρουσιάζω με το νέο άρωμα».

Η σύνθεση του αρώματος

Το άρωμα αποκαλύπτει τη φωτεινή δροσιά ενός φρέσκου ροδοπέταλου και το εκχύλισμα πολύτιμου τριαντάφυλλου, που συλλέγεται με το χέρι την αυγή από τα θρυλικά χωράφια της Grasse Το εμβληματικό αυτό τριαντάφυλλο αποκτά υφή με την μανόλια και αισθησιασμό με την μαύρη ίριδα Αυτό το μείγμα λουλουδιών ξεδιπλώνεται σε μια τολμηρή νότα γερανιού και σε συνδυασμό με τη μαγευτική τουμπερόζα, τις βελούδινες νότες κεχριμπαριού και τη ζεστασιά του σανδαλόξυλου δημιουργεί ένα πλούσιο και παρατεταμένο αρωματικό αποτύπωμα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το all of me έχει δημιουργηθεί με βιώσιμη νοοτροπία με το 88% των συστατικών του να έχουν φυσική προέλευση.