H δημοφιλής makeup artist Laura Mercier παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία για ζωηρό & εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη!

O λόγος για το νέο High Vibe Lp Color

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H δημοφιλής makeup artist Laura Mercier παρουσιάζει τη νέα της δημιουργία για ζωηρό & εντυπωσιακό χρώμα στα χείλη!

Τα χείλη φέτος το φθινόπωρο αποκτούν ένα ζωηρό και εντυπωσιακό χρώμα χάρη στην πολύτιμη σύνθεση του νέου κραγιόν, High Vibe Lip Color, που φέρει την υπογραφή της δημοφιλούς makeup artist, Laura Mercier.

Το νέο κραγιόν, που διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων θα απογειώσει το χρώμα στα χείλη σου μαζί φυσικά με το μακιγιάζ σου! (δες και το φλογερό κόκκινο κραγιόν που επίλεξε η Φαίη Σκορδά και έριξε το Instagram).

Μάθε για τη νέα δημιουργία της Laura Mercier

Το νέο κραγιόν προσφέρει άμεσα μια αίσθηση άνεσης απελευθερώνοντας χρωστικές υψηλής ανάλυσης που χαρίζουν ένα ζωντανό χρώμα στα χείλη σου. Ειδικότερα, το νέο High Vibe Lip Color απλώνεται πανεύκολα στα χείλη σου χαρίζοντας ένα έντονο και ζωηρό χρώμα με μία μόλις στρώση.

Επιπλέον, η σύνθεσή του από υπερενισχυμένα pigments και μικρομόρια από πέρλες που αντανακλούν το φως απογειώνουν το χρώμα στα χείλη σου, ενώ ακόμη του δίνουν διάρκεια έως και 6 ώρες. Θα το βρεις σε 16 έντονες αποχρώσεις

laura mercier lipstick

«Το χρώμα φωτίζει τη ζωή σας, επιδρά στη διάθεσή σας. Ένα άγγιγμα χρώματος μπορεί να επηρεάσει θετικά την μέρα σας.», λέει χαρακτηριστικά η makeup artist, Laura Mercier.

Info

Το προϊόντα Laura Mercier είναι διαθέσιμα στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr και στο Hondos Center Γλυφάδας.