Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ροζ μανικιούρ γίνεται πρέσβειρα στον αγώνα για την πρόληψη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού!

Πως; Ως μούσα για τη νέα συλλογή με βερνίκια Pink Ribbon

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η Ιωάννα Παλιοπύρου, που έχει πλέον αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία που έζησε ένωσε τις δυνάμεις της με την Onyx Nails και συνδημιούργησε μαζί της μια νέα συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών για καλό σκοπό!

Η ολοκαίνουργια συλλογή με βερνίκια, ονόματι “Pink Ribbon“, που φέρει και την υπογραφή της Onyx Nails, είναι αφιερωμένη στον μήνα Οκτώβρη και στην πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού! (δες και το fire chrome effect, τη νέα φλογερή εκδοχή των metallic nails που ήρθε για να μείνει)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρέσβειρα στον αγώνα ενάντια στο καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη της πιο συχνής μορφής γυναικείου καρκίνου, του καρκίνου του μαστού. Ένας μήνας ντυμένος στα ροζ με σύμβολό του την ροζ κορδέλα που συμβολίζει την πίστη και την αγάπη για ζωή, την γυναικεία δύναμη ψυχής, αλλά και την έγκυρη διάγνωση, που έχει αποδειχθεί σωτήρια.

Κάπως έτσι η νέα συλλογή Pink Ribbon της Onyx Nails με πρέσβειρα την Ιωάννα Παλιοσπύρου χρωματίζει με ροζ τον Οκτώβριο και υπενθυμίζει στις γυναίκες να μην ξεχνούν τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού στηρίζοντας η μία γυναίκα την άλλη.

Επιπλέον, διαδίδει το μήνυμα πως μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα με ελπίδα, δύναμη και γενναιότητα, όπως ακριβώς και τα χρώματα της συλλογής Pink Ribbon. Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα έχοντας κάνει ήδη ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της έχει ιδρύσει το δικό της κέντρο για εγκαυματίες με στόχο να προσφέρει βοήθεια και ψυχολογική στήριξη σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγα λόγια για τη συλλογή Pink Ribbon

Τιμώντας αυτόν τον μήνα η ONYX nails δημιούργησε τη νέα συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών Pink Ribbon, με κύριο σκοπό na ενθάρρυννει κάθε γυναίκα να αυτοεξετάζεται και να μην αμελεί τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις της, καθώς η έγκυρη πρόληψη είναι και η καλύτερη θεραπεία. Και μην ξεχνάς! Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής Pink Ribbon θα διατεθεί στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής".

onyx nails