Fire chrome effect: Η νέα φλογερή εκδοχή των metallic nails που ήρθε για να μείνει - Ποιές celebrities την έχουν ήδη δοκιμάσει;

Το κόκκινο μεταλλικό χρώμα στο μανικιούρ πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η Selena Gomez και η Megan Fox είναι δυο μόνο από τις σταρ του Χόλιγουντ που δοκίμασαν πρώτες την καυτή αυτή τάση που θέλει τα νύχια σε κόκκινη μεταλλική απόχρωση, πηγαίνοντας το κλασικό και διαχρονικό κόκκινο μανικιούρ σε άλλο επίπεδο. (δες και την τάση των purple nails που δοκίμασε η Κατερίνα Καινούργιου)

Δες πως η Selena Gomez υιοθέτησε το fire chrome effect στο μανικιούρ της

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια μεταμορφώνεται αυτό το φθινόπωρο και αποκτά μια μεταλλική διάσταση, που κλέβει κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Η Megan Fox αλλά και η Selena Gomez είπαν το ναι σε αυτό το trend και το δοκίμασαν στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη μεταλλική απόχρωση όχι απλώς πάει με όλα αλλά ταιριάζει και σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, εάν ρίξεις μια ματιά στο υπέροχο μανικιούρ της Selena Gomez θα δεις ότι το κόκκινο μεταλλικό εφέ είναι ιδανικό για το αμυγδαλωτό σχήμα που διατηρεί για τα νύχια της.

selena gomez
Instagram

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο χρώμα στα νύχια είναι ό,τι καλύτερο για να υποδεχθείς αυτή τη σεζόν κάνοντας μια ήπια μετάβαση από το καλοκαίρι. Έτσι, το να προσθέσεις ένα μεταλλικό εφέ στο μανικιούρ σου θα δώσει ένα σούπερ λαμπερό και μεταλλικό εφέ στα νύχια σου, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και φέτος το φθινόπωρο.

Φυσικά όπως και στις κλασικές και διαχρονικές αποχρώσεις του κόκκινου το σημαντικό είναι να βρεις τον τόνο που σου ταιριάζει έτσι και στις μεταλλικές πρέπει να ανακαλύψεις εκείνη που αναδεικνύει καλύτερα τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αυτό εξάλλου θα είναι και συστατικό που θα αναβαθμίσει το μανικιούρ σου χαρίζοντας έξτρα πόνους στο beauty look σου.