Purple nails: Η Κατερίνα Καινούργιου επίλεξε την πιο hot μοβ απόχρωση στο manicure που ταιριάζει σε όλες!

Η παρουσιάστρια έβαψε τα νύχια της μοβ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η αγαπημένη Katken (Κατερίνα Καινούργιου) λατρεύει τους πειραματισμούς σε καθημερινή βάση και έτσι υιοθετεί ευφάνταστα hair και makeup looks, ενώ της αρέσει να δοκιμάζει και έντονα χρώμα και στο μανικιούρ της. Μάλιστα σε μια πρόσφατη εμφάνισή της δεν δίστασε να επιλέξει το μοβ χρώμα για να βάψει τα νύχια της στην τολμηρή αυτή απόχρωση. (δες και τα mocha nails, που θα λατρέψεις φέτος το φθινόπωρο)

Δες το purple χρώμα που επίλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για το φθινοπωρινό της manicure

Η κούκλα παρουσιάστρια διαθέτει ένα υπέροχο αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, που πραγματικά αναδεικνύει κάθε απόχρωση στο μανικιούρ της, σκούρα ή πιο ανοικτή. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που της αρέσει να πειραματίζεται συχνά με πολλά και διαφορετικά χρώματα, όπως εδώ. (διάβασε και για το minimal manicure που ήρθε για να μείνει)

Κατερίνα Καινούργιου μανικιούρ, μοβ
Instagram

Κάπως έτσι, δοκίμασε και τη συγκεκριμένη απόχρωση του μοβ, που είναι μια από τις πιο καυτές τάσεις του φετινού φθινοπώρου.

Γιατί να προτιμήσεις το μοβ για το μανικιούρ σου;

Το μοβ είναι ένα χρώμα -σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις του- που δένει με πολλά outfits, ενώ δείχνει άκρως εντυπωσιακό σε κάθε τύπο δέρματος κάθε στιγμή της ημέρας. Μάλιστα, εάν έχεις ξεμείνει από ιδέες για το χρώμα των νυχιών σου και είσαι τολμηρή μπορείς να δοκιμάσει τη συγκεκριμένη απόχρωση που κάνει τα νύχια σου να φαίνεται καλοφροντισμένα και σικάτα. Και μην ξεχνάς... το μοβ manicure της Κατερίνας Καινούργιου είναι ιδανικό για να το επιλέξεις ειδικά αυτήν την εποχή προκειμένου να κάνεις τη δική σου μετάβαση στο φθινόπωρο πιο κομψή από ποτέ.

Ταιριάζει σε κάθε σχήμα;

Η απάντηση σε αυτό είναι φυσικά πως ναι. Γιατί μπορεί να τονίσει τόσο το οβάλ και αμυγδαλωτό σχήμα, όπως είναι αυτό της παρουσιάστριας όσο και πιο κοντά και τετραγωνισμένα νύχια δείχνοντας εξίσου εντυπωσιακό. Μην προβληματίζεσαι λοιπόν ότι σχήμα νυχιών και εάν έχεις και τόλμησέ το τώρα!