H Aveda στηρίζει την καμπάνια Pink Ribbon 2023 λανσάροντας μια συλλεκτική κρέμα χεριών

Η εταιρία υποστηρίζει έμπρακτα το BCRF

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H Aveda στηρίζει την καμπάνια Pink Ribbon 2023 λανσάροντας μια συλλεκτική κρέμα χεριών

Με αφορμή την καμπάνια Pink Ribbon 2023 και με στόχο την υποστήριξη του BCRF η Aveda λάνσαρε τη limited edition ενυδατική κρέμα Hand Relief Rosemary Mint. Έτσι, τώρα μπορείς και εσύ να ενισχύσεις την ελπίδα με την vegan συλλεκτική κρέμα χεριών Hand Relief με το αναζωογονητικό άρωμα της Aveda από βιολογικά πιστοποιημένη Μέντα & Δεντρολίβανο. (δες και την Ελένη Μενεγάκη, που φορά & φέτος το ροζ βραχιόλι και ποζάρει για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού)

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μήνα της Εκστρατείας κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Aveda θα κάνει δωρεά $10 για κάθε αγορά της Limited-Edition Hand Relief™ στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού (BCRF).

Λίγα λόγια για τη limited edition κρέμα χεριών Hand Relief Moisturizing Cream

Με το χαρακτηριστικό Pure-Fume άρωμα της Aveda από βιολογικά πιστοποιημένη μέντα & δεντρολίβανο, η limited edition Hand Relief Moisturizing Cream, ενυδατώνει εντατικά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα αισθητά πιο μαλακά και απαλά. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

aveda_breastcancer

Η Limited Edition Hand Relief των 100ml είναι vegan με έλαιο andiroba και άλλα φυτικά ενυδατικά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα για πιο απαλά χέρια. Διαθέτει το χαρακτηριστικό αναζωογονητικό άρωμα δενδρολίβανου μέντας της Aveda και είναι συσκευασμένη σε σωληνάριο HDPE που έχει ανακυκλωθεί κατά 45%. Σημείωσε ότι η Hand Relief™ Limited-Edition παράγεται με 100% ανανεώσιμη ενέργεια στις κύριες εγκαταστάσεις της Aveda .

Η Aveda σύμμαχος στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Στόχος της Aveda είναι να συγκεντρώσει $350,000 παγκοσμίως για τη στήριξη της cruelty-free έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω των πωλήσεων αυτού του limited edition προϊόντος και των προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων. Από το 2001, το δίκτυο και οι πελάτες της Aveda έχουν κάνει δωρεές πάνω από $7.7M στο BCRF μέσω των πωλήσεων των limited-edition προϊόντων που δημιουργήθηκαν για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και μέσω δωρεών που επικεντρώνονται τόσο σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όσο και στον τρόπο ζωής που ενδεχομένως αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου αυτού. Δεδομένου ότι η Aveda ήταν ανέκαθεν κατά των δοκιμών σε ζώα, οι δωρεές από την Aveda δεν θα υποστηρίξουν ποτέ έρευνες που περιλαμβάνουν ζώα.