A new era of meta_Hair: Η επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών που σε ταξιδεύει στο metaverse!

Ανακάλυψε τις καινοτομίες της L’Oréal Professionnel

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Μια νέα εποχή επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών, που συνδέει το φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και το metaverse με εργαλεία διάγνωσης και εφαρμογές, οι οποίες απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα ξεκίνησε για τη L’Oréal Professionnel. (δες και το vintage brunette, τη ζεστή απόχρωση που πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου αυτό το φθινόπωρο)

Μια νέα εποχή meta_Hair αρχίζει για την L’Oréal Professionnel

Στο πλαίσιο της νέας εποχής meta_Hair, η L’Oréal Professionnel λάνσαρε την ολοκαίνουργια πρωτοποριακή σειρά φροντίδας μαλλιών, Absolut Repair Molecular, που επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων στα μαλλιά μέσα σε μια μόλις χρήση, ενώ παράλληλα αναδομεί τη μοριακή δομή της τρίχας, καθώς είναι εμπλουτισμένη με 5 αμινοξέα και έως +2% πεπτιδικούς δεσμούς. (δες και μια συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από το metaverese)

LOreal Professionnel_molecular
Studio Panoulis Photo Agency

Σημείωσε ότι μετά τη σειρά Metal Detox, μια καινοτομία που ήδη έχουν λατρέψει κομμωτές και γυναίκες, η Absolut Repair Molecular έρχεται για να συμπληρώσει τις σειρές περιποίησης μαλλιών της οικογένειας Serie Expert. Χάρη στις επιστημονικές φόρμουλες με τα ενεργά συστατικά, οι σειρές της L’Oréal Professionnel καλύπτουν κάθε ανάγκη, για κάθε τύπο μαλλιών προσφέροντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση που ξεκινά στο κομμωτήριο και συνεχίζεται στο σπίτι.

Μάθε λίγα περισσότερα για τη L’Oréal Professionnel

Για περισσότερα από 110 χρόνια η L’Oréal Professionnel είναι η ηγέτιδα μάρκα επαγγελματικής περιποίησης των μαλλιών αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και δημιουργώντας πρώτη όλες τις νέες τάσεις. Το 2023, η L’Oréal Professionnel πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά φέρνοντας το μέλλον της επαγγελματικής περιποίησης που συνδέει το φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο και το metaverse, μέσα από εργαλεία διάγνωσης και εφαρμογές που απελευθερώνουν την αυτό-έκφραση και τη δημιουργικότητα. Μην ξεχνάς ότι η μάρκα μπήκε πρώτη στον κόσμο του metaverse δημιουργώντας signature hair looks για avatars, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Ready Player Me.