Η RevitaLash Cosmetics στη μάχη για την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Δες τις δράσεις του δημοφιλούς brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Tιμώντας τον Οκτώβριο, που παγκοσμίως είναι και ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού (Breast Cancer Awareness month), η RevitaLash Cosmetics παρουσίασε σε press event, που πραγματοποίησε πρόσφατα τις δράσεις της στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού μαζί με τα καινοτόμα προϊόντα της για τη φροντίδα των βλεφαρίδων, των φρυδιών αλλά και των μαλλιών. (δες και την Ελένη Μενεγάκη, που φορά & φέτος το ροζ βραχιόλι και ποζάρει για την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού)

Λίγα λόγια για τη RevitaLash Cosmetics και τις δράσεις της για την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε από την αγάπη ενός συζύγου στην αγαπημένη του σύζυγο που έπασχε από καρκίνο μαστού, ενώ το 2006 σχεδιάστηκε ένα εξειδικευμένο προϊόν από έναν γιατρό προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του σύζυγο όσο εκείνη έδινε τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο μαστού. Σήμερα, η RevitaLash Cosmetics προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την ενίσχυση της ομορφιάς και της υγείας των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των μαλλιών και παράλληλα ενισχύει έμπρακτα τη μάχη ενάντια στο καρκίνο του μαστού σε καθημερινή βάση.

revitalash

Επιπλέον, η μάρκα τιμά το θάρρος και τη δύναμη της συνιδρύτριας Gayle Brinkenhoff κάθε μήνα του έτους, υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενημέρωση, έρευνα και εκπαίδευση κατά του καρκίνου του μαστού καθόλη τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο τον Οκτώβριο.

Ειδικά όμως για φέτος τον Οκτώβρη, η RevitaLash Cosmetics σε καλεί να συμβάλλεις και εσύ έμπρακτα στην προσπάθειά της και να επεκτείνεις τον κύκλο αγάπης και υποστήριξης για να χωρέσει όλους όσοι υποφέρουν εξαιτίας αυτής της νόσου. Με ποιό τρόπο; Αγοράζοντας τον ορό θρέψης του brand. Σημείωσε ότι για κάθε αγορά που πραγματοποιείται, μέρος των εσόδων διατίθεται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με στόχο την ενίσχυση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου.