H Δούκισσα Νομικού brand ambassador για τη νέα σειρά Elvive Bond Repair!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά του brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

H πανέμορφη παρουσιάστρια και brand ambassador της L'Oréal Paris, Δούκισσα Νομικού, πήρε το ρόλο της οικοδέσποινας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα το brand. Αφορμή για αυτό στάθηκε το λανσάρισμα της νέας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης μαλλιών Elvive Bond Repair της L'Oréal Paris.

H εντυπωσιακή Dutchesss, πιο κούκλα από ποτέ, φορώντας ένα σικάτο λευκό κουστούμι, το οποίο συμπλήρωσε με ένα μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν στα χείλη και ένα wavy εφέ για το hair-look της συντόνισε το παραπάνω event στο οποίο συμμετείχαν: η δερματολόγος Βάλια Μουσάτου, αλλά και τέσσερις υπέροχες γυναίκες: η Ελένη Βουλγαράκη (παρουσιάστρια & ραδιοφωνική παραγωγός), η Αφροδίτη Λιάντου (ηθοποιός & τραγουδίστρια), η Ιόλη Δημοπούλου (Marketing Professional & Content Creator) και η Ελίνα Καλιτζάκη (Make Up Artist), που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτες τα προϊόντα της σειράς. (δες τη Δούκισσα Νομικού με την πιο τέλεια απόχρωση κραγιόν που είναι ιδανική πρωί-βράδυ)

Μάθε για τη σειρά Elvive Bond Repair με brand ambassador τη Δούκισσα Νομικού

Για πρώτη φορά, το Elvive φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών, εμπλουτίζοντας τη σύνθεσή του με σύμπλεγμα κιτρικού οξέος και δημιουργεί την απόλυτη λύση επανόρθωσης της τρίχας, από μέσα προς τα έξω. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης 4 βημάτων-Elvive Bond Repair-εγγυάται 98% λιγότερο σπάσιμο, 90% περισσότερη λάμψη, 82% πιο δυνατά μαλλιά. Αποτελείται απο: Pre-Shampoo, Σαμπουάν, Conditioner και Leave in Serum και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δούκισσα_νομικού
Studio Panoulis Photo Agency

Νέα ρουτίνα για ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Το μυστικό για να αντιμετωπίσεις τη φθορά στα μαλλιά συ και να τα μεταμορφώσεις κυριολεκτικά κρύβεται πίσω από την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης 4 βημάτων της νέας σειράς Elvive Bond Repair.

Elvive_bondrepair
Studo Panoulis Photo Agency

Η ολοκληρωμένη ρουτίνα Elvive Bond Repair θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις τα ταλαιπωρημένα σου επαναφέροντας τη δύναμη και ζωντάνια τους. Επιπλέον, χάρη στα ευεργετικά συστατικά της θα έχεις λιγότερο λιγότερο σπάσιμο της τρίχας και ακόμη περισσότερη λάμψη. Και όλα αυτά σε 4 απλά βήματα μέσα από το pre-shampoo, το shampoo, το conditioner και το leave-in serum.