Tinted moisturizer bronzer: H sunkissed επιδερμίδα τώρα βρήκε το σύμμαχό της όλο το χρόνο!

Έτσι θα αποκτήσεις εύκολα μια ηλιοκαμένη όψη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Tinted moisturizer bronzer: H sunkissed επιδερμίδα τώρα βρήκε το σύμμαχό της όλο το χρόνο!

To πρώτο κρεμώδες μπρόνζερ για μια ηλιοκαμένη όψη όλες τις εποχές του χρόνου παρουσίασε πρόσφατα η καταξιωμένη makeup artist, Laura Mercier.

To νέο Tinted Moisturizer Bronzer, που έρχεται να συμπληρώσει την ομώνυμη σειρά μακιγιάζ χάρη στην ενυδατική του σύνθεση χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα μέσα από μια sunkissed λάμψη σε όλο το πρόσωπο με ελάχιστες κινήσεις. (δες και εάν το δέρμα χρειάζεται να «αναπνέει» και τι συμβουλεύουν οι ειδικοί)

Μάθε περισσότερα για το Tinted Moisturizer Bronzer που χαρίζει μια υπέροχη sunkissed επιδερμίδα

Το νέο Tinted Moisturizer Bronzer περιέχει στην πολύτιμη σύνθεσή του 6 διαφορετικά μείγματα από μπρονζέ πέρλες που δίνουν μια ζεστασιά σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Ακόμη προσφέρει 12ωρη ενυδάτωση, ενώ τα φυσικά συστατικά της σύνθεσης καταπραϋνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα διατηρώντας τη φρέσκια και ζωντανή όλη την ημέρα. Συγκεκριμένα, η φόρμουλά του περιέχει φραγκόσυκο που δεσμεύει την υγρασία και χαρίζει ενυδάτωση και fruit seed complex που βοηθά στην επανόρθωση της ξηρής επιδερμίδας.

laura_mercier_bronzer

Εφάρμοσέ το σωστά

  • Ξεκίνα προετοιμάζοντας την επιδερμίδα σου με ένα primer ή άπλωσε μια ελαφριά στρώση από το Tinted Moisturizer Bronzer με τα δάκτυλά σου σε όλη την επιδερμίδα σου.
  • Για να το απλώσεις καλά χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου προκειμένου να το εφαρμόσεις προσεκτικά με ταμποναριστές κινήσεις εστιάζοντας στα σημεία-κλειδί του προσώπου σου, τα οποία συνήθως αγγίζει ο ήλιος.
  • Για να σμιλεύσεις το πρόσωπό σου χρησιμοποίησε το πινέλο cream cheek color brush με το οποίο θα τοποθετήσεις και θα εφαρμόσεις το tinted moisturizer bronzer σε σημεία για να δημιουργήσεις ένταση και βάθος.

Ιnfo

Θα το βρεις σε 6 αποχρώσεις στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr και στο Hondos Center Γλυφάδας.