Η Βάσια Κωσταρά στην παρουσίαση νέου αρώματος για πολυτελή Οίκο στο Παρίσι!

Το ολοκαίνουργιο Smoking Hot έχει κάτι από γαλλική φινέτσα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Βάσια Κωσταρά στην παρουσίαση νέου αρώματος για πολυτελή Οίκο στο Παρίσι!

Εξυμνώντας τη γαλλική κληρονομιά του, ο Οίκος αρωμάτων Kilian Paris,παρουσίασε πρόσφατα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τη νέα σου αισθητική αρωματική δημιουργία ονόματι Smoking Hot.

Στο λανσάρισμα για το νέο του άρωμα, που έγινε στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, παρευρέθηκε και ως επίτιμη καλεσμένη για το brand η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και Kilian Paris ambassador Βάσια Κωσταρά. (δες τη Βάσια Κωσταρά να ποζάρει με hair-look αλά Farrah Fawcett με φόντο τη λίμνη Κόμο)

Η κούκλα fashion designer έκλεψε κυριολεκτικά της εντυπώσεις με το προσωπικό στυλ και τη θετική αύρα που αποπνέει, χαρακτηριστικά, τα οποία εμπνέουν τον ιδρυτή του οίκου για τη δημιουργία των εμβληματικών αρωμάτων του.

Η πανέμορφη Βάσια Κωσταρά ταξίδεψε στο Παρίσι με αφορμή την παρουσίαση νέου αρώματος

Ο Οίκος Kilian Paris δημιούργησε μία αφορμή συνάντησης μέσα από το iconic pop-up Kilian Paris bar στο Palace courtyard του θρυλικού ξενοδοχείου Plaza Athénée Hotel καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας και παρουσίασε τη νέα του προσθήκη στην αρωματική οικογένεια Smokes, το άρωμα Smoking Hot.

Βάσια Κωσταρά - Άρωμα

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό Scented Smoke closing party, όπου υποδέχτηκε διάσημες προσωπικότητες και Kilian Paris ambassadors, όπου άρωμα, μυστήριο και αισθησιασμός είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ατμόσφαιρα παρέσυρε τους καλεσμένους σε μια σαγηνευτική ομίχλη και αρωματικούς διαδρόμους που απέπνεαν νότες από φύλλα καπνού, shisha με άρωμα μήλου και άγρια βανίλια Bourbon. Η Βάσια Κωσταρά, ως ambassador του brand, ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ιδρυτή Kilian Hennessy.

Δες και το βίντεο με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή σχεδιάστρια & influencer