Το νέο Shiny Lips της Mon Rêve ήρθε για να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των χειλιών σου

Χαρίζει ένα ακαταμάχητα ζουμερό lip-look με απίστευτη λάμψη υγείας και μεγάλη διάρκεια!

Unsplash.com
Unsplash.com

Με μοναδική σύνθεση, εμπλουτισμένη με καταπραϋντικό έλαιο χαμομηλιού και μαλακτικά συστατικά τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των χειλιών, ‘κλειδώνει’ τη φυσική τους υγρασία εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μια υγιή όψη!

Η απαλή, πλούσια υφή του Shiny Lips αγκαλιάζει τα χείλη με ένα λαμπερό, διαυγές χρώμα που δεν κολλάει, ενώ το εξειδικευμένο JUMBO απλικατέρ του έχει σχεδιαστεί με ειδική εσοχή που συγκεντρώνει περισσότερο υλικό για να κατανέμει το προϊόν ομοιόμορφα κάνοντας έτσι την εφαρμογή του απολαυστικά εύκολη!

Το νέο Shiny Lips της Mon Rêve ήρθε για να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των χειλιών σου

Παράλληλα οι πέρλες διαφορετικής διαμέτρου που περιέχει, προσδίδουν έντονο 3D εφέ και μοναδικό όγκο, καθιστώντας τα χείλη σου εξαιρετικά ελκυστικά με ένα μοναδικό glossy αποτέλεσμα! Και αν δεν το έχεις ήδη λατρέψει, οι 4 must-have αποχρώσεις στις οποίες είναι διαθέσιμο θα σε κάνουν σίγουρα να το προσθέσεις στη συλλογή σου.

Επίλεξε τη διάφανη απόχρωση Νο.1 Clear για καθαρή λάμψη και σούπερ glass-like lips. Εάν όμως θέλεις έξτρα όγκο στα χείλη, η ροζ ιριδίζουσα απόχρωση Νο.02 Volumizing πάει ένα βήμα παραπέρα χαρίζοντας αστραφτερή λάμψη και λεία γεμάτα χείλη. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με θερμαντικό παράγοντα που δημιουργεί μία παροδική υπεραιμία στην περιοχή προσφέροντας επιπλέον όγκο στα χείλη ενώ το pH activating pigment που περιέχει κολακεύει και αναδεικνύει τη φυσική απόχρωση των χειλιών.

Δείτε επίσης: Black Friday... coming soon: Δες τα προϊόντα - κλεδί στα οποία αξίζει να επενδύσεις και με το παραπάνω!

Mon Rêve

Εάν πάλι προτιμάς μια κλασική, φυσική λάμψη, η απόχρωση Νο.03 Nude είναι ιδανική για σένα, ενώ αν θέλεις να προσθέσεις στο look σου εκτυφλωτική λάμψη, τότε η μεταλλική απόχρωση Νο.04 Twinkle θα σε μαγέψει.

Το Shiny Lips είναι τέλειο μόνο του αλλά...

Mon Rêve Shiny Lips

...μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω από το αγαπημένο σου μολύβι ή κραγιόν για να δώσεις στα χείλη σου μια ονειρική λάμψη και να κάνεις το lip-look σου as shiny as it gets!