Black Friday... coming soon: Δες τα προϊόντα - κλεδί στα οποία αξίζει να επενδύσεις και με το παραπάνω!

Προετοιμάσου κατάλληλα για το τέλειο shopping spree

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Είμαστε μόλις μια ανάσα από την Black Friday, μια ημέρα που όλες μας περιμένουμε πως και πως για να αγοράσουμε τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς, και όχι μόνο, με την αγωνία να έχει κορυφωθεί προκειμένου να εντοπίσουμε αλλά και να αποκτήσουμε εγκαίρως τα beauty items που θα συμπληρώσουν μοναδικά το νεσεσέρ μας. (δες και πως να γεμίσεις το νεσεσέρ με προϊόντα που κοστίζουν κάτω από €20 το καθένα)

Παραδοσιακά τη συγκεκριμένη ημέρα, 24η Νοεμβρίου, που είναι και η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, τα φυσικά αλλά και τα on-line καταστήματα παντός είδους κυριολεκτικά παίρνουν φωτιά με τις προσφορές, τις σούπερ τιμές αλλά και τις εκπτώσεις, οι οποίες αποτελούν μοναδική ευκαιρία για κάθε ενημερωμένη beauty addict.

Για να μην χαθείς όμως μέσα σε όλο αυτό εμείς σου δίνουμε κάποια tips για να βρεις όλα εκείνα που αξίζει να αγοράσεις στις πιο ελκυστικές τιμές και να βγεις πραγματικά κερδισμένη!

Δες τα προϊόντα-κλεδί για να επενδύσεις στη φετινή Black Friday που είναι προ των πυλών

Καταρχάς θα πρέπει να ξεκινήσεις κάνοντας μια λίστα με τα είδη που χρησιμοποιείς κατά βάση στην καθημερινότητά σου. Ξεκινώντας από αυτήν τη λίστα προσπάθησε να βρεις τα αγαπημένα σου προϊόντα-ιδανικά ακόμη και σε διπλές συσκευασίες- και να τα αγοράσεις ASAP! Με αυτόν τον τρόπο το σίγουρο είναι ότι θα εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

black_friday_tips
Unsplash

Tips & tricks για να βγεις κερδισμένη

  • Η Black Friday είναι η ιδανική ημέρα για να επενδύσεις σε ένα κλασικό άρωμα. Και αυτό γιατί θα το βρεις σε μια συμφέρουσα τιμή σε σχέση με κάποια άλλη εποχή του χρόνου.
  • Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ σου ένα υγρό makeup, μια μαύρη μάσκαρα αλλά και μια σκούρα απόχρωση κραγιόν, μια και μπαίνουμε σιγά-σιγά στο χειμώνα, αποτελούν μια καλή επένδυση για τη συγκεκριμένη ημέρα.
  • Φυσικά από τη shopping list σου δεν θα πρέπει να λείπουν και τα προϊόντα φροντίδας. Γι' αυτό λοιπόν ψάξε να βρεις την ενυδατική σου κρέμα αλλά και την κρέμα ματιών που χρησιμοποιείς και αγόρασέ την χωρίς να χάνεις χρόνο.
  • Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Black Friday είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψεις και καλά κρυμμένες προσφορές σε luxury brands, είτε για προϊόντα φροντίδας είτε για το μακιγιάζ σου, τα οποία φυσικά εάν έχεις τα χρήματα είναι ευκαιρία για να τα αποκτήσεις.
  • Και μην ξεχνάς ότι η Black Friday πέφτει ακριβώς ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα. Έτσι, μπορείς να δρομολογήσεις από τώρα τις αγορές για τους αγαπημένους σου ανακαλύπτοντας μοναδικά xmas beauty kits που θα βρεις σε τιμή ευκαιρίας!

Όλα αυτά φυσικά προϋποθέτουν και την ανάλογη προετοιμασία. Stay alert λοιπόν στο feed σου στα social media και έλεγξε τα newsletter σου στο inbox για τυχόν προσφορές κάνοντας παράλληλα μια μίνι βόλτα στις αλυσίδες καταστημάτων ομορφιάς που έχουν ήδη ανακοινώσει τις μοναδικές εκπτώσεις τους, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζουν μέχρι και το 70%!

Το σημαντικό είναι να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο γιατί στη Black Friday τα αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα οπότε πρέπει να είσαι έτοιμη για να τα αποκτήσεις όσο πιο άμεσα γίνεται!