Η «Glitter in Gold» συλλογή μαλλιών της Zara είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Ανακάλυψε τη νέα συλλεκτική συλλογή

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η  «Glitter in Gold» συλλογή μαλλιών της Zara είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και η Zara ενώνει τις δυνάμεις της με τον διάσημο στυλίστα μαλλιών, δημιουργικό διευθυντή και μακροχρόνιο συνεργάτη της, Guido Palau, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή συλλεκτική συλλογή με προϊόντα και αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις ακόμη πιο ξεχωριστές. (δες και 4 tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου)

Ο λόγος για τη γιορτινή μίνι συλλογή «Glitter in Gold» της Zara, η οποία κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει δύο προϊόντα styling με θέμα το χρυσό και δύο αξεσουάρ styling, γιορτάζοντας την είσοδο του brand στη σφαίρα των προϊόντων για τα μαλλιά.

Μάθε περισσότερα για τη «Glitter in Gold» συλλογή της Zara που θα αναβαθμίσει τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Πίσω από τη μίνι συλλογή εύχρηστων προϊόντων της σειράς κρύβεται η απαράμιλλη δημιουργική ικανότητα του Guido Palau. H σειρά όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος είναι σαν make up για τα μαλλιά και εξηγεί: «Μπορείτε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε πιο διασκεδαστικά look που θα διαρκέσουν μόνο για μια νύχτα»

zara_hair_face

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο δεκαετίες, η Zara κυκλοφόρησε την πολυπόθητη σειρά αρωμάτων της, ενώ το 2021, επέκτεινε τη συλλογή ομορφιάς της με την κυκλοφορία του Zara Make-Up.

Λίγα λόγια για για τη σειρά

Στη limited edition σειρά "Glitter in Gold" θα βρεις:

  • Το Gold Gel, μια απαλή κρέμα με λευκό-χρυσό χρώμα που λειτουργεί όπως ένα highlighter για τα ζυγωματικά και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Χαρίζει μια κομψή ψυχρή απόχρωση χωρίς μπρούτζινους τόνους και μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή σε μικρή ποσότητα για διακριτική χρυσαφένια λάμψη.

hair_zara_products

  • To Gold Glitter Spray αποτελεί μια glam προσθήκη στη ρουτίνα ομορφιάς λίγο πριν από μια βραδινή έξοδο. Ψεκάζεται σαν απαλό mist και επιτρέπει τη δημιουργία ενός αόρατου ή εντυπωσιακού αποτελέσματος.
  • To Golde Bobby Pin & την Gold Comp. Το Gold Bobby Pin είναι ένα πολύ απλό αξεσουάρ-σε μεγάλο μέγεθος- που χαρίζει ένα χρυσό τελείωμα, Το Gold Comb, μια χρυσαφένια χτένα μαλλιών με αραιά δόντια για ευελιξία που την καθιστά κατάλληλη για κάθε υφή μαλλιών και για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών στιλ.

Δες την Kaia Gerber σε tutorial βίντεο με αφορμή τη νέα συλλογή

Ο Guido Palau κάλεσε την Kaia Gerber να συμμετάσχει σε μια σειρά βίντεο για την παρουσίαση των προϊόντων της σειράς Gold, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από το πρώτο της editorial μόδας. Ο ενθουσιασμός της Kaia για τα προϊόντα είναι έκδηλος στα ανεπίσημα βίντεο που θυμίζουν tutorial και δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό της κυκλοφορίας της νέας συλλογής. «Όταν πρόκειται για τα μαλλιά δεν εμπιστεύομαι κανέναν όπως τον Guido», λέει η Kaia στην κάμερα, στο πλατό με τον Guido.

«Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό να δουλεύουμε μαζί, μου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να πειραματιστώ. Όσες φορές αποφάσισα βιαστικά να κόψω τα μαλλιά μου ήταν μαζί σου, και εσύ το έκανες για μένα», καταλήγει, ενώ πειραματίζεται με τα προϊόντα.