Ελένη Φουρέιρα Χ M·A·C: Η pop τραγουδίστρια στηρίζει τον θεσμό Viva Glam & προτείνει iconic beauty looks με 3 εμβληματικά κραγιόν!

Γιατί τελικά είναι glam να είσαι αυθεντικός.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
 Ελένη Φουρέιρα Χ M·A·C: Η pop τραγουδίστρια στηρίζει τον θεσμό Viva Glam & προτείνει iconic beauty looks με 3 εμβληματικά κραγιόν!

H δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα σε συνεργασία με τη M·A·C Cosmetics Greece «έβαλαν φωτιά» πάνω στο stage του Madwalk 2023,που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, μέσα ένα καθηλωτικό και…GLAM act «φωνάζοντας» «All Ages.All Races.All Genders.».

Μέσα από την αγαπημένη διοργάνωση μόδας και μουσικής η Pop Star των Νo1 επιτυχιών στήριξε τον θεσμό του Viva Glam, που φέτος κλείνει 30 χρόνια ενσαρκώνοντας το απλό αλλά τόσο ηχηρό μήνυμα του “Ιt’s Glam to be authentic!" (δες και To εντυπωσιακό glitter eye makeup της Κατερίνας Στικούδη στα Madwalk 2023 που έκανε αίσθηση)

Λίγα λόγια για το θεσμό Viva Glam της M·A·C Cosmetics που στηρίζει και η Ελένη Φουρέιρα

Με motto την ενδυνάμωση και το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, το πρόγραμμα Viva Glam γιορτάζει 30 χρόνια ακατάπαυστης δράσης κατά του ιού HIV/AIDS. Aπό την ίδρυσή του το 1994, οι founders Frank Toskan και Frank Angelo μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα· να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μέσω του πάθους τους για το μακιγιάζ.

Η φιλοσοφία της εταιρίας σε συνδυασμό με την παρουσία της κορυφαίας Pop Star, Ελένης Φουρέιρα, αποτελεί μια φρέσκια προσέγγιση, ενθαρρύνοντας τόσο τους λάτρεις του brand, όσο και τους fans της κορυφαίας Pop Star Ελένης να ακολουθούν την ταυτότητά τους και να πιστεύουν στο δικό τους στυλ και στον εαυτό τους γιατί τελικά «είναι GLAM να είσαι αυθεντικός».

eleni_foureira_macvivaglam

Μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας τη δέσμευση της για ένα καλύτερο μέλλον, η M·A·C μέσω του προγράμματος Viva Glam μετατρέπει κάθε κραγιόν σε ένα σύμβολο. Πως το κάνει αυτό; Με κάθε αγορά ενός lipstick από τις 3 μοναδικές Viva Glam αποχρώσεις, δωρίζει το 100% των εσόδων σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που μάχονται για τις υψηλές αξίες και την αλλαγή.

Απόκτησε και εσύ το κραγιόν που δωρίζει το 100% της αξίας του για καλό σκοπό!