Xmas best of: Tα καλύτερα 9 προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα & μακιγιάζ που θα σε βγάλουν μέχρι τις γιορτές!

Αυτούς τους beauty θησαυροί ανακαλύψαμε!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ο πλανήτης της ομορφιάς συμπληρώνεται διαρκώς με νέες beauty προσθήκες, ενώ δεν λείπουν και τα κλασικά και αγαπημένα προϊόντα, που δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα. Έτσι λοιπόν λίγο πριν από τη γιορτινή περίοδο κάναμε μια γρήγορη έρευνας αγοράς για να βρούμε όλα όσα θα χρειαστούμε για φέτος τα Χριστούγεννα.

Δες ποιά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ μας έκαναν αίσθηση αυτήν την εβδομάδα, που θα τα βρεις και πόσο κοστίζουν. (δες και 5+1 αρώματα που «μυρίζουν» Χριστούγεννα, ποιά είναι & πόσο κοστίζουν)

Κραγιόν, συλλεκτική παλέτες σκιών, αρώματα-ανδρικά και γυναικεία- gift sets, βερνίκια νυχιών αλλά και προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα σου φαίνεται ότι έχουν και αυτή την εβδομάδα περίοπτη θέση στη λίστα μας. Ανακάλυψε λοιπόν τους μικρούς μας beauty θησαυρούς και επένδυσε σε αυτόν που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου, γιορτινές ή μη.

beauty_products
Unsplash

Αυτά είναι τα καλύτερα 9 προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και μακιγιάζ που θα σε βγάλουν μέχρι τις γιορτές

Μια γρήγορη ματιά παρακάτω θα σε βοηθήσει για να εφοδιαστείς με το προϊόν ή και τα προϊόντα που θα σε κάνουν να είσαι αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου λίγο πριν τα Χριστούγεννα!