Πινελιές χρώματος & λάμψης για σούπερ γιορτινές εμφανίσεις και όχι μόνο!

Το Touch of Blush είναι ο νέος σου σύμμαχος

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Οι γιορτές επιτάσσουν λάμψη και μερικές πινελιές χρώματος που θα το αναβαθμίσουν το μακιγιάζ σου κάνοντάς τα ακόμη πιο εντυπωσιακό και λαμπερό. (δες και το «Underpainting», τη νέα makeup εμμονή που σαρώνει ήδη το TikTok)

Σε αυτό θα σε βοηθήσει, μεταξύ άλλων, και το νέο Touch of Blush της Radiant Professional, ένα πολυχρηστικό στικ εξαιρετικής χρωματικής απόδοσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζυγωματικά, μάτια και χείλη για να δώσει ένα φωτεινό χρώμα και μια δροσερή λάμψη με πολύ μεγάλη σταθερότητα και διάρκεια, η οποία είναι και ιδανική για τη γιορτινή περίοδο.

Αφέσου στο ανάλαφρο άγγιγμα του Touch of Blush & κάνε τις γιορτινές σου εμφανίσεις ακόμη πιο λαμπερές

Για απόλυτο φυσικό χρώμα υγείας στην επιδερμίδα, το Touch of Blush προσφέρει την ιδανική πινελιά χρώματος με ένα μόνο πέρασμα. Η σύνθεσή του είναι blend-able και buildable κάνοντας την κάλυψη παιχνιδάκι σε κάθε πέρασμα ώστε να επιλέγεις εσύ την ένταση του χρώματος κάθε φορά.

blush_radiant_xmas

Ανάλαφρο, δροσερό και κρεμώδες, το Touch of Blush δημιουργεί ένα ημι-ματ αποτέλεσμα πολύ μεγάλης διάρκειας που γίνεται «ένα» με την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως την ενυδατώνει και την περιποιείται χαρίζοντάς σου υπέροχα beauty looks. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την πρακτική του συσκευασία, που μπορείς να έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου για on-the-go touch-ups!

Η πολύτιμη vegan & gluten free σύνθεσή του

Το Touch of Blush είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικό έλαιο μορίνγκα, περιποιητικό έλαιο από σπόρους μαύρου κύμινου και αντιοξειδωτικό βούτυρο από άγριο μάνγκο ενώ οι νέας τεχνολογίας χρωστικές χαρίζουν φυσική λάμψη χωρίς ανεπιθύμητες γυαλάδες. Ακόμη, περιέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και έναν πολυσακχαρίτη φυτικής προέλευσης από το φυτό Konjac που δρουν συνεργατικά και απορροφούν 200 φορές το βάρος τους σε υγρασία ενισχύοντας δραστικά τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας.

radiant_blush_stick

Θα το βρεις σε 5 φυσικές αποχρώσεις που κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας και σε μορφή στικ που διευκολύνει την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το κατευθείαν στο πρόσωπο, με τα δάχτυλα, το Blender Make-up Sponge ή με το κατάλληλο πινέλο.

Σημείωσε ότι η συσκευασία του είναι κατά 65% από πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης & 69.5% από βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες. Ακόμη το χάρτινο κουτί του είναι από ανακυκλωμένο υλικό από πιστοποιημένο χαρτί FSC.