Pre New Year's best of: Αυτά είναι τα καλύτερα 9 προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα & μακιγιάζ για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά!

Με αυτούς τους beauty θησαυρούς θα υποδεχθείς το 2024

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

To 2024 πλησιάζει ολοταχώς! Και ενώ ο πλανήτης της ομορφιάς συμπληρώνεται διαρκώς με νέες beauty προσθήκες, εκτός από τις κλασικές και πάντα αγαπημένες εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να υποδεχθείς τη νέα χρονιά πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. (δες και πως να προσθέσεις πινελιές χρώματος & λάμψης για σούπερ γιορτινές εμφανίσεις και όχι μόνο)

Κάπως έτσι λοιπόν λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά κάναμε μια γρήγορη έρευνας αγοράς για να βρούμε όλα όσα θα χρειαστούμε για το 2024 για να λάμψουμε. Δες ποιά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά αλλά και το μακιγιάζ μας έκαναν αίσθηση, που θα τα βρεις και πόσο κοστίζουν.

Αυτά είναι τα καλύτερα 9 προϊόντα ομορφιάς για πρόσωπο, σώμα & μακιγιάζ λίγο πριν αποχαιρετήσεις το 2023

Συλλεκτικές παλέτες σκιών, κραγιόν, αρώματα, gift sets, βερνίκια νυχιών αλλά και προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα σου φαίνεται ότι έχουν και αυτή την εβδομάδα περίοπτη θέση στη λίστα μας. Ανακάλυψε λοιπόν τους μικρούς μας beauty θησαυρούς και επένδυσε σε αυτόν που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου, γιορτινές ή μη.

presents
Unsplash

Μια γρήγορη ματιά παρακάτω θα σε βοηθήσει για να εφοδιαστείς με το προϊόν ή και τα προϊόντα που θα σε κάνουν να είσαι αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου λίγο πριν τη νέα χρονιά!

Pre New Year's Eve best of