Πρωτοποριακό σεσουάρ νέας γενιάς: Στεγνώνει τα μαλλιά με υπέρυθρο φως & φροντίζει τον πλανήτη!

Ο λόγος για το AirLight Pro από τη L'Oréal.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Το επόμενης γενιάς εργαλείο μαλλιών, Professional-Grade Hair Drying Tool, σχεδιασμένο για επαγγελματίες ομορφιάς, και όχι μόνο, παρουσίασε ο Όμιλος L'Oréal στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τεχνολογίας CES® 2024, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Las Vegas.

Πρόκειται για το νέο σεσουάρ AirLight Pro ένα καινοτόμο εργαλείο μαλλιών, που συνδυάζει την τεχνολογία του υπέρυθρου φωτός και του αέρα, χαρίζοντας ορατά πιο λεία και ενυδατωμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα στεγνώνει ακόμη πιο γρήγορα καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. (δες και δημοφιλής σειρά καλλυντικών της Selena Gomez, Rare Beauty, που συμπληρώνεται με 4 νέα προϊόντα για το σώμα)

Μάθε περισσότερα για το νέο πρωτοποριακό σεσουάρ νέας γενιάς που αξιοποιεί το υπέρυθρο φως

Το AirLight Pro, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της L'Oréal με τη Zuvi -μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας και ιδρύθηκε από μηχανικούς drone και κορυφαίους επιστήμονες- συνδυάζει μοναδικά την τεχνολογία του υπέρυθρου φωτός και του αέρα.

airlight_pro

Συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία LightCare™ σε μια συσκευή στεγνώματος μαλλιών, η Zuvi ανέπτυξε ένα προϊόν πρώτης γενιάς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του υπέρυθρου φωτός και τον υψηλής ταχύτητας αέρα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τα συμβατικά σεσουάρ μαλλιών που διαθέτουν μόνο θερμικές ράβδους, το AirLight Pro είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό μοτέρ υψηλής ταχύτητας, αποτελούμενο από 17 λεπίδες και κατοχυρωμένη 7 τεχνολογία υπερύθρων που τροφοδοτούνται από λαμπτήρες βολφραμίου-αλογόνου και έχουν σχεδιαστεί για γρήγορο στέγνωμα των μαλλιών χωρίς να απαιτείται υπερβολική θερμότητα. Έτσι, με την αποτελεσματική ξήρανση του νερού στην επιφάνεια των μαλλιών,διατηρούν την υγρασία τους εσωτερικά της τρίχας μέσα από μια λεία και λαμπερή όψη, ενώ ακόμη δεν προκαλούνται φθορές.

Όσο για αποτέλεσμα; Το AirLight Pro προσφέρει έως και 33% πιο ενυδατωμένα μαλλιά, έως και 59% ορατά πιο λεία μαλλιά, ταχύτερους χρόνους στεγνώματος και μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης, βασισμένη στις προτάσεις κορυφαίων επαγγελματίες hairstylists. Επιπλέον, καταναλώνει έως και 31% λιγότερη ενέργεια.

Το καινοτόμο αυτό σεσουάρ θα είναι διαθέσιμο το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες από την επαγγελματική μάρκα κομμωτηρίων της, L' Oréal Professionnel, τόσο σε επαγγελματίες ομορφιάς όσο και σε καταναλωτές.