Rare beauty: H δημοφιλής σειρά καλλυντικών της Selena Gomez συμπληρώνεται με 4 νέα προϊόντα για το σώμα!

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις της μάρκας

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Και ενώ η επιτυχημένη σειρά μακιγιάζ, Rare Beauty, που φέρει την υπογραφή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ηθοποιού, Selena Gomez, είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή στον πλανήτη της ομορφιάς αυτό δεν φαίνεται να τη σταματά από το να πάει ένα βήμα παρακάτω.... Έτσι, λίγα μόλις χρόνια από το λανσάρισμα της Rare Beauty, που έγινε το 2020 και η σειρά συμπληρώνεται με μια ολοκληρωμένη συλλογή για τη φροντίδα στο σώμα.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά θα περιλαμβάνει 4 προϊόντα για το σώμα με υπέροχες χαλαρωτικές και απολαυστικές συνθέσεις προκειμένου να μεταμορφώσεις την περιποίηση στο σώμα σε μια μοναδική ιεροτελεστία φροντίδας με τη σφραγίδα της Selena Gomez. (δες και τη νέα σειρά σώματος Floral της Primo Bagno που θα απογειώσει την ιεροτελεστία φροντίδας σου)

Μάθε για τη δημοφιλή σειρά καλλυντικών της Selena Gomez & τα 4 νέα προϊόντα για το σώμα

Προϊόν-κλειδί της σειράς σώματος είναι η λοσιόν σώματος Find Comfort Hydrating Body Lotion, που υπόσχεται να χαρίσει ενυδάτωση διαρκείας στο δέρμα σου μέσα από μια vegan σύνθεση που θα λατρέψεις. Η ίδια η Selena έχει πει ότι λατρεύει το συγκεκριμένο προϊόν γιατί αγκαλιάζει την επιδερμίδα της προσφέροντας μοναδική θρέψη και απαλότητα.

rarebeauty
Instagram

Η νέα κρέμα χεριών της σειράς Find Comfort Hydrating Hand Cream με υπέροχο άρωμα προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση στα άκρα σου, ενώ το συμπυκνωμένο Find Comfort Stop & Soothe Aromatherapy Pen, που είναι ένα αρωματικό μείγμα λεβάντας, tonka bean και άλλων αιθέριων ελαίων είναι ιδανικό για να σου ανεβάσει τη διάθεση εφαρμόζοντάς το στο λαιμό ή πίσω από τα αυτιά. Τέλος, το Body & Hair Fragrance Mist της Rare Beauty χαρίζει άμεσα αναζωογόνηση μέσα από ένα ανάλαφρο αρωματικό άγγιγμα.

rarebeauty
Instagram

Λίγα λόγια για το brand Rare Beauty

Τα προϊόντα Rare Beauty δημιουργήθηκαν από τη Selena Gomez ως απάντηση σε όλα τα μη ρεαλιστικά πρότυπα αψεγάδιαστης ομορφιάς που υπάρχουν στον κόσμο της ομορφιάς σήμερα. Οι ανάλαφρες συνθέσεις τους θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, ενώ ακόμη προσφέρουν κάλυψη ανάλογα τις ανάγκες σου μέσα από ένα φρέσκο και δροσερό φινίρισμα.

Info

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 18/12 μέσα από το www.rarebeauty.com, ενώ πολύ σύντομα θα τα δούμε και στην Ελλάδα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Sephora.