Η Κylie Jenner ποζάρει με νέο χρώμα μαλλιών και ρίχνει το Instagram!

Η δημοφιλής influencer έκανε και πάλι την ανατροπή της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H δημοφιλής TV Persona, influencer και επιχειρηματίας, Kylie Jenner, επαναφέρει και μάλιστα πολύ επιτυχημένα μια από τις πιο hot τάσεις στο χρώμα των μαλλιών στο σήμερα με ένα νέο hair-color που μας φέρνει στη μνήμη κάτι από τα παλιά!

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Kylie πρόσφατα υιοθέτησε μια ροζ παστέλ απόχρωση για το χρώμα των μαλλιών της, η οποία κυριολεκτικά μας ταξίδεψε πίσω στο 2014, οπότε και το συγκεκριμένο χρώμα είχε την τιμητική του! (δες και το έξυπνο κόλπο της Anne Hathaway το οποίο τη βοηθά να δείχνει νεότερη)

Αυτό είναι το νέο χρώμα μαλλιών της Kylie Jenner που έκανε θραύση στα social media

Η κούκλα Jenner πρόσφατα μοιράστηκε μια ανάρτηση με τους εκατομμύρια followers της ποζάροντας μέσα στο αυτοκίνητό της με νέο χρώμα στα μαλλιά της, τα οποία μάλιστα έκοψε και πιο κοντά δημιουργώντας μερικά ανάλαφρα φιλαρίσματα. Στη συγκεκριμένη selfie, η αγαπημένη influencer φορώντας ένα αμάνικο γκρι τοπ αποκάλυψε την νέα απόχρωση που υιοθέτησε για το χρώμα των μαλλιών της, την οποία μάλιστα συμπλήρωσε με ένα απαλό ροζ μανικιούρ.

Kyliejenner_pinkpastel
Instagram

Το νέο της look της συμπλήρωσε με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ τονίζοντας τα ζυγωματικά και βλέφαρα με απαλούς ροζ τόνους, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ματ ροζ κραγιόν που έδεσε τέλεια με το σύνολό της.

Θυμίζουμε ότι η πανέμορφη Kylie παρότι το τελευταίο διάστημα είχε υιοθετήσει ένα σκουρόχρωμο ενιαίο χρώμα για τα μακριά της μαλλιά περίπου μια δεκαετία πίσω, μεταξύ 2014-2016 φαίνεται ότι δοκίμαζε αρκετά και διαφορετικά hair-looks αλλά και χρώματα για τα μαλλιά της, που την έκαναν να ξεχωρίζει.

Πως να φροντίσεις το συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά

Πρόκειται για μια έντονη απόχρωση, η οποία θέλει και ιδιαίτερη περιποίηση. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο φρόντισε να επενδύσεις στα κατάλληλα προϊόντα, που είναι ειδικά για τα βαμμένα μαλλιά, τα οποία θα τα περιποιηθούν σε βάθος διατηρώντας το χρώμα τους αναλλοίωτο και με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.