H Kylie Jenner λανσάρει το πρώτο της makeup & τρελαίνει τους φανατικούς της followers!

Δες τη νεα προσθήκη στη συλλογή μακιγιάζ της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H Kylie Jenner λανσάρει το πρώτο της makeup & τρελαίνει τους φανατικούς της followers!

Όταν η δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας, Kylie Jenner λάνσαρε για πρώτη φορά την προσωπική συλλογή μακιγιάζ, που φέρει την υπογραφή της, Kylie Cosmetics, αμέσως συγκέντρωσε τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με τα top σχόλια από τουw φανατικούς της θαυμαστές και followers στα social media.

Τώρα πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, η κούκλα Kylie, παρουσίασε το πρώτο makeup της σειράς Kylie Cosmetics, ονόματι Power Plush foundation, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (δες και τη νέα συλλογή μακιγιάζ της ΚΙΚΟ Milano, που είναι εμπνευσμένη από τα 90's)

Μάθε περισσότερα για το πρώτο makeup της Kylie Jenner

Πρόκειται για μια υγρή ανάλαφρη φόρμουλα που διατίθενται σε 40 απόχρώσεις, οι οποίες προσφέρουν μακράς διάρκειας κάλυψης μέσα από μια μοναδική σύνθεση που μπορεί να χτιστεί εύκολα με λίγες κινήσεις. Όσο για το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα υπέροχο σατινέ φινίρισμα που μοιάζει σαν ένα αέρινο πέπλο για την επιδερμίδα σου.

kylie_jenner_campaign

H πολύτιμη σύνθεσή του

Το Power Plush foundation προσφέρει μεσαία κάλυψη χωρίς να αφήνει γυαλάδες στο δέρμα, ενώ ενδείκνυται και για λιπαρές με τάση για ακμή επιδερμίδες. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλά του απλώνεται πανεύκολα στο πρόσωπο σου χωρίς να δημιουργεί εφέ μάσκας. Σημείωσε ότι στην πολύτιμη σύνθεσή του περιέχονται ευεργετικά συστατικά όπως νιασιναμίδη και βιταμίνη Ε που θρέφουν σε βάθος το δέρμα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση.

kylie_foundation

Όσο για τη συσκευασία του... κλείνεται σε ένα πολυτελές γυάλινο μπουκάλι με ροζ καπάκι, που δίνει και την luxury πινελιά στο συγκεκριμένο makeup. Το Power Plush foundation μαζί με ένα πινέλο για μακιγιάζ και ένα setting spray αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ η ίδια η Kylie ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει το δικό της crash test στο προϊόν.

Info

Όλα τα προϊόντα της ολοκληρωμένης συλλογής Kylie Cosmetics διατίθενται αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα Hondos Center.αλλά και on-line.