Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών της Beyoncé!

Τα προϊόντα μαλλιών Cécred έρχονται ολοταχώς!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η σωστή φροντίδα των μαλλιών ήταν ένα ζήτημα που πάντα απασχολούσε την ποπ σταρ, Beyoncé, η οποία από νεαρή ηλικία φρόντιζε να βοηθά όσο μπορεί στο ινστιτούτο ομορφιάς που διατηρούσε η μητέρα της, Tina Knowles. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας και λόγω της αγάπης της για τα μαλλιά πειραματίστηκε με πολλά και διαφορετικά hair-looks που υποστήριζε τέλεια με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Έτσι, παρά το βαρύ της επαγγελματικό πρόγραμμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, κατάφερε να βρει χρόνο για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που έχει να κάνει με μια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, που θα φέρει την υπογραφή της. (δες και το οxblood red, το νέο it κόκκινο χρώμα στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το 2024)

Beyoncé: Μάθε περισσότερα για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών που λανσάρει

Η τραγουδίστρια παρουσίασε πρόσφατα το νέο της επιχειρηματικό project μέσα από μια νοσταλγική ταινία μικρού μήκους με αποσπάσματα παιδικών βίντεο όπου, ντυμένη στα ροζ, περιπλανιέται στο πάτωμα του ινστιτούτου ομορφιάς της μητέρας της και χαιρετά την κάμερα με ένα πλατύ χαμόγελο. Η ίδια σχολιάζοντας το νέο της λανσάρισμα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα μαλλιά είναι ιερά» αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα της νέας μάρκας μαλλιών, Cécred, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Φεβρουαρίου.

beyonce_hairline
Instagram

Μαζί με πλάνα αρχείου από την παιδική της ηλικία στην μικρού μήκους ταινία, προβάλλονται κλιπ από το λούσιμο μαλλιών μέχρι τη δημιουργία πλεξίδων προκειμένου να τονιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην προσωπική σχέση της Beyoncé με τη μάρκα και τη δέσμευσή της για την προώθηση της ενδυνάμωσης των γυναικών, η είσοδός της στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Όπως είναι φυσικό, τα μέλη του Beyhive, του πιστού και παθιασμένου fan club της τραγουδίστριας, και όχι μόνο, είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένα με την ανακοίνωση, ενώ όλοι μας ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της.

Δες και το teaser από το λανσάρισμα της νέας της σειράς με προϊόντα μαλλιών