Brooke Shields: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών για γυναίκες 40+

Πρόκειται για προϊόντα μαλλιών που φέρουν την υπογραφή της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός, Brooke Shields, μέχρι και σήμερα να μην έχει δοκιμάσει κάποιο εγχείρημα στον πλανήτη της ομορφιάς όμως όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει φέτος το καλοκαίρι. (δες και την σειρά ανδρικής περιποίησης που λάνσαρε ο Dwayne Johnson με την υπογραφή του)

Συγκεκριμένα, η ίδια μιλώντας σε πρόσφατο συνέδριο που συμμετείχε υπαινίχθηκε ότι πολύ σύντομα θα λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών. Όλα μάλιστα συνηγορούν ότι πρόκειται για προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών, τα οποία θα απευθύνονται σε γυναίκες 40+.

Brooke Shields: Λανσάρει τη δική σειρά καλλυντικών για γυναίκες 40+

Παρότι η χολιγουντιανή ηθοποιός είπε-στο πλαίσιο του συγκεκριμένου συνεδρίου- ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα ποια προϊόντα θα λανσάρει φέτος το καλοκαίρι μας έδωσε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε και αυτό έχει να κάνει με την περιποίηση των μαλλιών για γυναίκες που έχουν περάσει τα 40.


Η νέα σειρά της ηθοποιού για τη φροντίδα των μαλλιών στοχεύει να αντιμετωπίσει άμεσα τις ανησυχίες των γυναικών άνω των 40 καλύπτοντας το κενό που υπάρχει στην αγορά της ομορφιάς, καθώς τα προϊόντα που υφίστανται αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες τους, σύμφωνα με την ίδια. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή η ηθοποιός δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις, ζήτησε από μια ομάδα ειδικών να της καλύψει τα κενά.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για το κίνητρό της για τη δημιουργία της σειράς: «Έρχεται αυτό το καλοκαίρι! Στην πραγματικότητα αυτό που θα λανσάρω έχει να κάνει με την επαφή με την κοινότητα και την κάλυψη των αναγκών της» και συνέχισε: «Τι γίνεται μετά τα 40; Τα μαλλιά αραιώνουν, η υγεία του τριχωτού της κεφαλής διαταράσσεται, το κολλαγόνο μειώνεται... όλα αυτά συμβαίνουν και για να τα αντιμετωπίσουμε απευθυνόμαστε στους ειδικούς προκειμένου να μας προτείνουν τις κατάλληλες φόρμουλες».

Θυμίζουμε ότι η Brooke Shields έχει ιδρύσει το «Beginning is Now», μια παγκόσμια κοινότητα γυναικών άνω των 40 ετών, ενώ η επερχόμενη σειρά προϊόντων μοιράζεται σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία της, η οποία έχει να κάνει με την ενδυνάμωσή τους προκειμένου να ζουν τη ζωή τους με τους δικούς τους όρους.