Perfume alert: H Charlotte Tilbury λανσάρει νέα σειρά αρωμάτων που βελτιώνει τη διάθεση & χαλαρώνει!

Ανακάλυψε τις αρωματικές της δημιουργίες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η τελευταία τάση στον πλανήτη της αρωματοποιίας είναι η δημιουργία αρωματικών συνθέσεων που προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Σε αυτό το mood και τη φιλοσοφία και η Charlotte Tilbury, μεταξύ άλλων, αποφάσισε να λανσάρει μια νέα σειρά, που αποτελείται από έξι γυναικεία αρώματα, τα οποία αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα από τους beauty addicts, και όχι μόνο τόσο για τις υπέροχες συνθέσεις τους όσο και για το μοναδικό τους design.

Η νέα σειρά επιχειρεί να εισάγει το brand στην εποχή των Neuroscents, που αποτελούν μια αναβαθμισμένη έκδοση αρωμάτων, που συνδυάζουν τα αιθέρια έλαια με στόχο να βελτιώσουν τη διάθεσή σου και να σου προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία. (δες και το άρωμα βανίλιας-που είναι και best seller στο εξωτερικό- το οποίο θα γίνει η νέα σου εμμονή για τον Απρίλιο)

Perfume alert: H Charlotte Tilbury λανσάρει νέα σειρά αρωμάτων που βελτιώνει τη διάθεση & χαλαρώνει!

Με έξι νέα αρώματα τα: Love Frequency, More Sex, Cosmic Power, Magic Energy, Calm Bliss, Joyphoria. και Joypho πρόκειται να συμπληρώσει το beauty brand της η δημοφιλής makeup artist και ιδρύτρια της μάρκας, Charlotte Tilbury. Και οι έξι δημιουργίες υπόσχονται να βελτιώσουν τη διάθεσή σου και να σε χαλαρώσουν, ενώ κλείνονται και σε υπέροχα πολυτελή μπουκάλια.

Charlotte Tilbury νέα αρώματα
Instagram

Μάθε περισσότερα για το brand

Πίσω από το δημοφιλές beauty brand, βρίσκεται η δημοφιλής makeup artist και επιχειρηματίας Charlotte Tilbury. Θυμίζουμε ότι η Βρετανίδα Charlotte Tilbury λάνσαρε το ομώνυμο brand ομορφιάς Charlotte Tilbury Beauty το 2013 στο πολυκατάστημα Selfridges στο Λονδίνο, ενώ η επιτυχία δεν άργησε να έρθει Η φιλοσοφία της στηρίζεται στο μότο: «Δώστε σε όλους το σωστό μακιγιάζ και μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο!» καθώς η ίδια θεωρεί ότι μέσω της μεταμορφωτικής δύναμης του μακιγιάζ, ο καθένας μπορεί να ενισχύσει τη φυσική του ομορφιά, να τονώσει την αυτοπεποίθησή του και να αλλάξει τη ζωή του. Σημείωσε ότι η γκάμα της, που πωλείται πλέον σε όλο τον κόσμο, περιέχει προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, ενώ σύντομα θα συμπληρωθεί και με τα νέα αρώματα.

Info

Η νέα σειρά, η οποία περιλαμβάνει συνολικά έξι αρώματα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου και θα τη βρεις στα Sephora μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα του brand.