Αυτό το άρωμα βανίλιας-που είναι και best seller στο εξωτερικό- θα γίνει η νέα σου εμμονή για τον Απρίλιο!

Η βανίλια είναι το hot συστατικό στα αρώματα της σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα γυναικεία αρώματα με βασικό συστατικό τη βανίλια έχουν την τιμητική τους φέτος την άνοιξη. Και αυτό γιατί η μυρωδιά της είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική και δροσερή και μπορεί να σε βάλει εύκολα στο mood της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο που αρκετές έρευνες και μελέτες έχουν αναδείξει τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ στον πλανήτη της αρωματοποιίας η βανίλια αποτελεί το key-ingredient για πολλές αρωματικές συνθέσεις.

Μια από αυτές, που μάλιστα είναι και best seller στην κατηγορία της με πολλές θετικές κριτικές, είναι το Vanilla|28 του brand Kayali, έναν Οίκο αρωματοποιίας, ο οποίος έχει στην πλούσια συλλογή του μια γκάμα από σαγηνευτικά χειροποίητα αρώματα. (δες και τους «χρυσούς» κανόνες για να το εφαρμόζεις σωστά & στα κατάλληλα σημεία στο σώμα σου)

Αυτό το άρωμα βανίλιας-που είναι και best seller στο εξωτερικό- θα γίνει η νέα σου εμμονή για τον Απρίλιο!

Τα αρώματα βανίλια πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν και εμείς ψάχνοντας για ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία του ανακαλύψαμε η Vanilla 28 του brand Kayali. Το συγκεκριμένο άρωμα εκτός του ότι είναι best seller είναι συνεχώς εκτός αποθέματος στο εξωτερικό, ενώ έχει και αμέτρητες διθυραμβικές κριτικές από όλες όσες το έχουν δοκιμάσει. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να το βάλεις τώρα στη λίστα σου για να αποπνέεις έναν αέρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

άρωμα Kayali vanilla

Το Vanilla|28 του brand Kayali είναι μια μοναδική οσφρητική δημιουργία από ραφιναρισμένες νότες με βασικό συστατικό τη βανίλια. Συγκεκριμένα, το κρεμώδες γιασεμί συνδυάζεται αρμονικά με την πλούσια βανίλια Μαδαγασκάρης, αποκαλύπτοντας την γλυκιά απαλότητα του βραζιλιάνικου tonka bean. Στην ξυλώδη βάση αυτού του υπέροχου αρώματος βρίσκουμε: musk, amber, patchouli και μαύρη ζάχαρη σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία. Όσο για τη συσκευασία του... αυτή είναι μίνιμαλ και κλασική μέσα από ένα πολυτελές μπουκάλι που θα κοσμήσει τέλεια το μπουντουάρ σου.

Το how to της εφαρμογής

Ψέκασε μια μικρή ποσότητα στα σημεία των παλμών αποφεύγοντας το τρίψιμο. Θα το βρεις στην τιμή των 84,95 ευρώ για τη συσκευασία των 50ml στα Sephora.