3 νέα προϊόντα-κλειδί για πιο αδύνατη & σμιλεμένη σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι!

Με αυτό το πρωτόκολλο θα αποκτήσεις σώμα χωρίς ψεγάδι

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Με τις θερμοκρασίες να χτυπούν κόκκινο, η ανάγκη για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου με πιο ανάλαφρα outfits τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ. Έτσι, καθώς το σώμα αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο η σκέψη για ένα κορμί χωρίς ψεγάδι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει η κατάλληλη άσκηση και η σωστή διατροφή που σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα της Frezyderm θα αναδιαμορφώσουν το σώμα σου στοχεύοντας απευθείας στην κυτταρίτιδα μέσα από ένα σμιλεμένο σώμα. (δες και 5 μυστικά για να φροντίσεις σωστά το σώμα σου την άνοιξη)

3 νέα προϊόντα-κλειδί για πιο αδύνατη & σμιλεμένη σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι!

Η Frezyderm πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο πρωτόκολλο αναδιαμόρφωσης της σιλουέτας που υπόσχεται μείωση της κυτταρίτιδας, αδυνάτισμα, σύσφιξη και ανόρθωση στο σώμα σου. Το νέο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 προϊόντα: το Triple Effect Body Contouring Frosted Gel, το Abd Reform Skin Tesnioner Cream gel και το Uρ Confidence Bust Recovery Cream Gel, που προσφέρουν αποτελεσματική δράση ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού, ενώ ακόμη προσφέρει σφριγηλότητα και σμίλευση. Και τα 3 προϊόντα έχουν λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα από το δέρμα, ώστε να μπορείς να ντυθείς αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να λερωθούν τα ρούχα σου.

προϊόντα αδυνατίσματος Frezyderm

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα

  • Το τζελ κατά της κυτταρίτιδας, Triple Effect Body Contouring Frosted Gel, που είναι ιδανικό και για εντατικό αδυνάτισμα και σύσφιξη ενδείκνυται για χρήση στην περιοχή των μηρών, των γλουτών, της κοιλιάς και των μπράτσων. Η σύνθεσή του βασίζεται σε συμπλεγμα Καφεΐνης-Πυριτίου, διασφαλίζοντας σταθερότητα και maximum δράση του συστατικού, ενώ ακόμη προσφέρει ρύθμιση του όγκου των λιποκυττάρων και βελτίωση της ελαστικότητας.
  • Η κρέμα-τζελ που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης, Abd Reform Skin Tesnioner Cream gel είναι ιδανική για χρήση σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα, μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, κατά τη διάρκειά της δίαιτας ή μετά από απότομη ή μεγάλη αλλαγή βάρους. Επιπλέον, συσφίγγει το δέρμα, ενισχύει την ελαστικότητα, προσφέρει λιπόλυση και αυξάνει τη δερματική ενυδάτωση.
  • Το Uρ Confidence Bust Recovery Cream Gel, είναι μια κρέμα-τζελ που επαναφέρει τον όγκο και το σχήμα του στήθους και των γλουτών, μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή παρατεταμένη δίαιτα, ιδανική για το πεσμένο και το ατροφικό στήθος. Ακόμη χαρίζει σύσφιγξη και ανόρθωση, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου.