Ginza Night: To νέο άρωμα της Shiseido είναι ωδή στην ιαπωνική παράδοση!

Ανακάλυψε τη νέα αρωματική πρόταση του brand

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ginza Night: To νέο άρωμα της Shiseido είναι ωδή στην ιαπωνική παράδοση!

Μια νέα αρωματική σύνθεση που αποτυπώνει τη σύγχρονη εκδοχή της ιαπωνικής οσφρητικής παράδοσης λάνσαρε πρόσφατα η Shiseido. O λόγος για το Ginza Night, ένα άρωμα που υμνεί την ευαισθησία και την εσωτερική δύναμη της κάθε γυναίκας.

Πρόκειται για ένα gourmand, ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα που κλείνεται σε ένα μπουκάλι-έργο τέχνης με πρωτοποριακό σχεδιασμό, του οποίου το σχέδιο κατοχυρώθηκε και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. (δες και τους «χρυσούς» κανόνες για να το εφαρμόζεις σωστά & στα κατάλληλα σημεία στο σώμα σου)

Ginza Night: To νέο άρωμα της Shiseido είναι ωδή στην ιαπωνική παράδοση!

Το Ginza Night, είναι ένα gourmand, ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα με vegan σύνθεση, που περιέχει 88% συστατικά φυσικής προέλευσης. Για να διαμορφώσει την οσφρητική της πυραμίδα, η Karine Dubreuil, η αρωματοποιός του ιαπωνικού perfume house Takazago, άντλησε την έμπνευσή της από την νυχτερινή ζωή του Τόκιο.

άρωμα Shiseido

Η μοναδική αρωματική σύνθεση

Οι φρουτώδεις νότες κορυφής αναμειγνύονται με ζουμερό μανταρίνι και τραγανό, πικάντικο φραγκοστάφυλο ενώ ένα πλούσιο μπουκέτο από λευκά λουλούδια, αναδεικνύουν τα λαμπερά αρώματα του κρίνου, της γαρδένιας και του γιασεμιού. Σημείωσε ότι το γιασεμί, ένα σύμβολο χάρης στην Ιαπωνία και η χαρακτηριστική νότα των αρωμάτων Ginza, εντείνεται από το αισθησιακό ξύλο κέδρου σε μια gourmand γιορτή βανίλιας.

Όσο για το μπουκάλι του... είναι σχεδιασμένο από την Constance Guisset, τη γυναίκα που σχεδίασε τη διάσημη Vertigo lamp, αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι γυαλιού, με 15% ανκυκλωμένο γυαλί. Συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό ροζ του Ginza Eau de Parfum μεταμορφώνεται σταδιακά σε midnight blue για να καταλήξει σε ένα βαθύ, έντονο μωβ. Η ίδια Midnight μπλε-μωβ απόχρωση βρίσκεται και στην συσκευασία, η οποία είναι κατασκευασμένη από χαρτί που προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης.

Η νέα καμπάνια

Η Maryel Uchida, μοντέλο με καταγωγή από την Ιαπωνία και την Βραζιλία, είναι το βασικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Ginza Night, η οποία απαθανατίστηκε από τον φακό της Carlijn Jacobs. Το cover girl αρκετών εξωφύλλων της Vogue,Maryel Uchida αποπνέει ένα μυστήριο ενώ ο σκοτεινός ουρανός την τυλίγει στον ρυθμό της Winifred Into the Night.