Mineralscapes: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του πολυτελούς brand Byredo είναι γεγονός!

Είναι κλασική και διαχρονική!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Mineralscapes: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του πολυτελούς brand Byredo είναι γεγονός!

Συνεχίζοντας να εξερευνά τα συναισθήματα μέσω του μακιγιάζ, η Lucia Pica, Creative Image and Makeup Partner της Byredo αντανακλά τις αρχέγονες ρίζες του μέσα από από τη νέα συλλεκτική συλλογή Mineralscapes που έρχεται για να συμπληρώσει μοναδικά το πολυτελές brand.

Στην ολοκαίνουργια συλλογή μακιγιάζ της Byredo τo βλέμμα πρωταγωνιστεί μέσα από μια συλλεκτική παλέτα 18 σκιών, η οποία συμπληρώνεται από το Ultra Definer Brow Pencil σε 5 αποχρώσεις. Στον αντίποδα, τα χείλη παίρνουν υποστηρικτικό ρόλο, με έναν υπαινιγμό υγρού χρώματος και λάμψης με το νέο Liquid Lipstick Vinyl στη limited edition στην απόχρωση Frozen Memo. (δες για τη σειρά μακιγιάζ της Lady Gaga που σάρωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο & ήρθε και στην Ελλάδα)

Mineralscapes: Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ του πολυτελούς brand Byredo είναι γεγονός!

Στη νέα limited edition σειρά μακιγιάζ, Mineralscapes της Byredo το βλέμμα πρωταγωνιστεί μέσα από μια μεγάλη, εντυπωσιακή παλέτα 18 σκιών μαζί με το Ultra Definer Brow Pencil, που θα βρεις σε 5 αποχρώσεις, ενώ τα χείλη παίρνουν υποστηρικτικό ρόλο, με έναν υπαινιγμό υγρού χρώματος και λάμψης με το Liquid Lipstick Vinyl στην απόχρωση Frozen Memo.

παλέτα σκιών byredo

.

Και τα 3 νέα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς κλείνονται σε κομψές ασημένιες συσκευασίες σχεδιασμένες από τον Ben Gorham, founder και creative director του brand.

κραγιόν byredo

Από το ανάγλυφο περίβλημα με καθρέφτη της παλέτας σκιών Mineralscapes , με τις ορυκτές πέτρες που αποτελούν τα μοτίβα της συλλογής, μέχρι τη βελτιωμένη συσκευασία του Ultra Definer Pencil και την τοτεμική μεταφορά του Liquid Lipstick Vinyl, το καθένα είναι ένα αντικείμενο που θα μπορούσε να προέρχεται από το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο, τα αντικείμενα «ενσαρκώνουν» τη διαχρονικότητα όπως η ίδια η συλλογή.

Info

Tα προϊόντα byredo θα τα βρεις στα attica και στο atticadps.gr/eshop