Moroccanoil X Eurovision 2024: Η νέα συλλεκτική συσκευασία του brand στέλνει το δικό της μήνυμα στο διαγωνισμό!

Αυτή είναι η limited edtion έκδοση του δημοφιλούς Moroccanoil treatment

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Moroccanoil X Eurovision 2024:  Η νέα συλλεκτική συσκευασία του brand στέλνει το δικό της μήνυμα στο διαγωνισμό!

Το αγαπημένο haircare brand Moroccanoil, συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, λανσάρει και φέτος τη συλλεκτική συσκευασία Moroccanoil Treatment σε Regular & Light Version.

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της νέας limited edition συσκευασίας για τη φροντίδα και το styling στα μαλλιά είναι η εκπληκτική ενέργεια του κοινού της Eurovision, ενώ στόχος του brand είναι να ενθαρρύνει τον καθένα από εμάς να γιορτάσει τα ταλέντα, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ιδιαιτερότητά του διαδίδοντας σε μια ενωμένη, παγκόσμια σκηνή το ηχηρό μήνυμα: «Τόλμησε να είσαι εσύ. Τόλμησε να είσαι αληθινή». (δες και πώς να φτιάξεις μόνη σου το καλύτερο σπιτικό λάδι για δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά)

Moroccanoil X Eurovision 2024: Η νέα συλλεκτική συσκευασία του brand στέλνει το δικό της μήνυμα στο διαγωνισμό!

Η Moroccanoil έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς με το πρώτο αυθεντικό έλαιο Moroccanoil Treatment - ένα κορυφαίο προϊόν που ξεκίνησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον γύρω από το έλαιο Argan και τις ευεργετικές ιδιότητές του. Ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με τον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το δημοφιλές brand λανσάρει μια συλλεκτική έκδοσή του ελαίου με αφορμή το διαγωνισμό της Eurovision.

Moroccanoil treatent limited edition για τη eurovision 2024


Κάθε συσκευασία κοσμεί η σημαία της εκάστοτε χώρας, μαζί με την ευχή για Καλή Επιτυχία! Σημείωσε ότι αποκτώντας το συλλεκτικό Moroccanoil Treatment Oil απολαμβάνεις και 25 ml δωρεάν προϊόν. Θα το βρεις σε Original & Light version.

Λίγα λόγια για το Moroccanoil tretament

Η διάσημη, πατενταρισμένη φόρμουλά του έχει χαρακτηριστεί ως «ίσως η δεύτερη πιο πολύτιμη μυστική φόρμουλα του κόσμου», όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ειδήσεων του CNN, Erin Burnett. To συγκεκριμένο έλαιο είναι το πρώτο βήμα σε όλες τις υπηρεσίες styling και κομμωτηρίου, αφού ένα και μόνο προϊόν επιτυγχάνει μακράς διάρκειας απαλότητα, ενώ ακόμη εξασφαλίζει την καλύτερη διαχείριση και πειθαρχία της τρίχας επιταχύνοντας και τον χρόνο που απαιτείται για ένα τέλειο στέγνωμα.