Νέα αποκλειστική συνεργασία του GB Spa με το πολυτελές brand περιποίησης 111SKIN! 

Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης ανανεώνεται

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Νέα αποκλειστική συνεργασία του GB Spa με το πολυτελές brand περιποίησης 111SKIN! 

Το βραβευμένο GB Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται την καινοτόμο μάρκα πολυτελούς περιποίησης 111SKIN σε μια αποκλειστική συνεργασία, η οποία θα προσφέρει τους επισκέπτες του υψηλού επιπέδου θεραπείες περιποίησης για το πρόσωπο στο πιο χαλαρωτικό spa της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι το GB Spa, στην καρδιά της Αθήνας, προσφέρει μία φρέσκια και πρωτοποριακή προσέγγιση στην ολική ευζωία μέσα από ένα μενού υπηρεσιών με εξατομικευμένες θεραπείες, οι οποίες εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. (δες και για το dermapen, τη μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου για να αποκτήσεις νεανική & λαμπερή επιδερμίδα πριν το Πάσχα)

Νέα αποκλειστική συνεργασία του GB Spa με το πολυτελές brand περιποίησης 111SKIN

Το GB Spa αποτελεί για τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης που θα σε μεταφέρει μακριά από την έντονη ζωή της καθημερινότητας μέσα από τις θεραπείες που προσφέρει, ενώ από το πρώτο λεπτό θα αισθανθείς χαλάρωση και ευεξία βλέποντας το μαγικό αίθριο και τους iconic φοίνικες να δεσπόζουν στο χώρο.

θεραπεία προσώπου στο GB spa

Η συνεργασία του GB Spa με το brand περιποίησης 111SKIN περιλαμβάνει την πώληση της συλλογής των προϊόντων 111SKIN τόσο στο χώρο του spa όσο και online, καθώς επίσης και την εισαγωγή τεσσάρων signature περιποιήσεων προσώπου, οι οποίες θα εφαρμόζονται κατ’ αποκλειστικότητα στο GB Spa.

Λίγα λόγια για την 111SKIN

Η 111SKIN, που ιδρύθηκε από τον πλαστικό χειρούργο Dr Yannis Alexandrides και τη διευθύνουσα σύμβουλο Eva Alexandrides, αποτελεί έναν ηγέτη στο χώρο του skincare και αξιοποιεί τη γνώση και ειδίκευση του Δρ Αλεξανδρίδη για την επούλωση της επιδερμίδας δημιουργώντας μη επεμβατικές θεραπείες, εμπνευσμένες από χειρουργικές πρακτικές.

Διευρύνοντας τα όρια της επιστήμης, των ενεργών συστατικών και ενσωματώνοντας την καινοτόμο επουλωτική φόρμουλα NAC Y2™, η 111SKIN περιλαμβάνει μια συλλογή από προηγμένα προϊόντα που παραδίδουν θεαματικά, ορατά αποτελέσματα, ενώ γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της πλαστικής χειρουργικής και της περιποίησης της επιδερμίδας.

Σημείωσε ότι κάθε προϊόν της 111SKIN εμπνέεται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αισθητικών θεραπειών της κλινικής Harley Street του Dr Yannis στο Λονδίνο, οι οποίες εφαρμόζονται πλέον στο GB Spa μέσα από μια σειρά κλινικών εμπειριών ομορφιάς και αναζωογόνησης για άνδρες και γυναίκες.