To iconic κατάστημα MAC στην Ερμού ανανεώθηκε ενσωματώνοντας συστήματα AI τεχνολογίας!

Πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
To iconic κατάστημα MAC στην Ερμού ανανεώθηκε ενσωματώνοντας συστήματα AI τεχνολογίας!

Με ένα αξέχαστο πάρτι σε full to red ατμόσφαιρα και pop ρυθμούς, γιόρτασε η MAC Cosmetics Greece τα εγκαίνια του flagship store της στο κέντρο της Αθήνας.

Με μουσική και extra artistry ατμόσφαιρα, το iconic κατάστημα MAC Cosmetics στην οδό Ερμού 44, ανανεώθηκε ενσωματώνοντας συστήματα AI τεχνολογίας για το μακιγιάζ, και όχι μόνο, και άνοιξε ξανά τις πόρτες του με ένα party για φίλους και συνεργάτες σε άκρως RED διάθεση. (δες και τη νέα αποκλειστική συνεργασία του GB Spa με το πολυτελές brand περιποίησης 111SKIN)

To iconic κατάστημα MAC στην Ερμού ανανεώθηκε ενσωματώνοντας συστήματα AI τεχνολογίας!

Διαδραστικά games, customized cocktails, μουσική και ένα αξεπέραστο act από την αγαπημένη pop τραγουδίστρια Natasha Kay ήταν μερικά από τα highlights, που άφησαν τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

εσωτερικό καταστήματος MAC

Ταυτόχρονα, μια μοναδική παρουσίαση των latest trends στο makeup από την ομάδα της Senior Artist της MAC, Αλεξάνδρας Σπυριδοπούλου απογείωσε τη βραδιά, αφού οι guests είχαν την ευκαιρία να έχουν μια ολοκληρωμένη fashion show backstage εμπειρία και να εμπνευστούν από τρία μοναδικά makeup looks που δημιουργήθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η φρέσκια, bold και ανανεωμένη εικόνα του flagship store είναι πλέον απόλυτα εναρμονισμένη με τον έντονο και σύγχρονο χαρακτήρα της MAC. Υιοθετώντας το νέο concept της MAC, RED 2.0, ο χώρος ενσωματώνει συστήματα AI τεχνολογίας με ειδικά Virtual Try-On screens που δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δοκιμάσει virtually νέα προϊόντα και αποχρώσεις, μια καινοτομία που θα απογειώσει την εμπειρία του μέσα στο κατάστημα.

Το κατάστημα διαμορφώθηκε έτσι ώστε να διευκολύνει την περιήγηση και τον εντοπισμό των προϊόντων, αφού υπάρχουν πια ξεχωριστές ζώνες για κάθε κατηγορία μακιγιάζ, ενώ οι εντυπωσιακές οθόνες, τα ειδικά stands με το display νέων λανσαρισμάτων και των trends και τα ανανεωμένα makeup stations, είναι έτοιμα να υπoδεχθούν κάθε makeup lover που θέλει να αφεθεί στα χέρια των experts.

Σημείωσε ότι MAC store στην Ερμού, είναι πλέον το δεύτερο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει τα εξειδικευμένα προϊόντα της MAC Pro σειράς, σε ένα εντελώς ανακαινισμένο corner.