Ανακάλυψε τις νέες, ανανεωμένες συσκευασίες της σειράς περιποίησης μαλλιών Salon Exclusive!

Διατηρούν την ίδια πολύτιμη σύνθεση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Ανακάλυψε τις νέες, ανανεωμένες συσκευασίες της σειράς περιποίησης μαλλιών Salon Exclusive!

Η Lorvenn Hair Professionals ανανεώθηκε και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τις νέες, επανασχεδιασμένες συσκευασίες της σειράς leave-in προϊόντων περιποίησης Salon Exclusive! Όλα τα προϊόντα της σειράς διατηρούν την ίδια σύνθεση, ενώ οι συσκευασίες τους σχεδιάστηκαν επιμελώς για να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή αισθητική και την επαγγελματική ποιότητα της σειράς.

Σημείωσε ότι η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων εντατικής φροντίδας και θεραπείας Salon Exclusive μεταμορφώνει όλη τη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών μέσα από 6 leave-in προϊόντα με πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες, που επαναφέρουν την υγιή λάμψη στα μαλλιά προστατεύοντας από τις φθορές που προκαλούν η θερμότητα και οι τεχνικές διεργασίες. (δες και για το Wash-and-Go, το χτένισμα που όλες θα θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το εύκολο χτένισμα)

Ανακάλυψε τις νέες, ανανεωμένες συσκευασίες της σειράς περιποίησης μαλλιών Salon Exclusive!

  • Αντιμετώπισε αποτελεσματικά το φριζάρισμα με την κρέμα Keratin So Straight που λειάνει την τρίχα και ενδυναμώνει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών.
  • Ενίσχυσε τον όγκο και τη λάμψη των μαλλιών πριν το styling με το ενδυναμωτικό σπρέι Keratin Volume Booster προστατεύοντας παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία με UV φίλτρα και τόνωσε ακόμα και τα πιο αδύναμα, λεπτά μαλλιά.

    Lorvenn νέα σειρά styling
  • Προστάτεψε και αναδόμησε τα ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά με το ελιξήριο σε μορφή λαδιού Silk Repair & Shine Elixir και τη δύναμη των φυσικών πρωτεϊνών μεταξιού και της αντιοξειδωτικής Βιταμίνης Ε. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, παρέχει απόλυτη προστασία από τις τεχνικές διεργασίες, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στις άκρες και περιέχει UV φίλτρα για αντηλιακή προστασία.
  • Αναζωογόνησε την υγεία και το χρώμα των ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών με την πλούσια ενυδατική κρέμα Silk Repair & Shine Balm χαρίζοντας λάμψη, ζωντάνια και απίστευτη απαλότητα και ελαστικότητα. Με πλούσια, ενυδατική σύνθεση παρέχει απόλυτη προστασία από τη θερμότητα.
  • Ενυδάτωσε και τόνωσε το χρώμα και τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών με το πλούσια ενυδατικό σπρέι Aqua Mist Conditioner. Η εξειδικευμένη ενυδατική του σύνθεση επαναφέρει τη ζωντάνια και την ένταση του χρώματος και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις φθορές.
  • Για 2-σε-1 αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση όλων των τύπων μαλλιών, το ανάλαφρο αντηλιακό Sun Protection Spray με φίλτρα UVA και UVB προστατεύει από την αφυδάτωση και διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά υπό όλες τις συνθήκες προσφέροντας αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Ιnfo

Οι νέες συσκευασίες διατίθενται στα συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών και κομμωτήρια.