Αυτή η κρέμα ματιών κοστίζει κάτω από 14 ευρώ και έχει τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της!

Όλοι οι λόγοι-εκτός από την τιμή- για να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Εάν νομίζεις ότι μόνο τα πολυτελή και ακριβά προϊόντα είναι πιο δραστικά και αποτελεσματικά για τη φροντίδα της επιδερμίδα σου γράψε λάθος! Και αυτό γιατί καθημερινά ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα έρχονται για να διαψεύσουν αυτή τη θεωρία μέσα από πολύτιμες συνθέσεις που πραγματικά λειτουργούν και συγκεντρώνουν και τις καλύτερες κριτικές.(δες και τα 3 πιο περιζήτητα υγρά κραγιόν με τιμές που ξεκινούν από 5 ευρώ για φέτος το φθινόπωρο)

Ένα από αυτά είναι και η κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους και σακούλες, Eye Repair Cream της CeraVe, που θα τη βρεις στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών στην τιμή των 13,18.

Δες την κρέμα ματιών που στοιχίζει κάτω από 14 ευρώ και έχει και είναι και top στην κατηγορία της

Τα οφέλη μιας κρέμας ματιών στην επιδερμίδα σου είναι πολύ σημαντικά και έχουν να κάνουν με την ενυδάτωση, την καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τη μείωση μαύρων κύκλων αλλά και των αντιαισθητικών οιδημάτων, ενώ ακόμη αυτό που την καθιστά το must-have στην καθημερινή σου φροντίδα είναι η μοναδική της ικανότητά της να σβήνει τα σημάδια της κούρασης αφήνοντας το βλέμμα σου φρέσκο και ξεκούραστο.

Η κρέμα ματιών Eye Repair Cream της CeraVe εκτός από την πολύ ελκυστική της τιμή αλλά και τις μοναδικές της ιδιότητες έχει συγκεντρώσει από το λανσάρισμά της τα καλύτερα σχόλια από χρήστριες που την έχουν δοκιμάσει και δεν την αλλάζουν με τίποτα.

woman_eye
Unsplash

Μάθε περισσότερα για την κρέμα ματιών Eye Repair Cream της CeraVe

Πρόκειται για μια κρέμα ματιών που περιορίζει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων κάτω και γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα φωτίζει το βλέμμα.

eye_care_cerave

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση χωρίς άρωμα που απορροφάται γρήγορα. Σε όλα αυτά πρόσθσε την ευεργετική της φόρμουλα με τρία απαραίτητα ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, ενώ ακόμη αξιοποιεί την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που ενυδατώνει και θρέφει σταθερά την επιδερμίδα όλο το 24ωρο.

Εύκολη στη χρήση

Εφάρμοσέ τη γύρω από την περιοχή των ματιών και άπλωσε μέχρι να απορροφηθεί καλά.