Beauty alert: 5 κρέμες προσώπου για όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ!

Δες ποιές είναι και που θα τις βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Όπως ακριβώς πίνεις άφθονο νερό για να διατηρήσεις τον οργανισμό σου καλά ενυδατωμένο έτσι πρέπει να φροντίζεις και την επιδερμίδα σου για να παραμένει φρέσκια και δροσερή σε καθημερινή βάση. Γι ' αυτό το λόγο και η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το Α και το Ω για ένα καλοφροντισμένο πρόσωπο που σφύζει από υγεία, ζωντάνια και λάμψη! (δες και το double cleansing, τι είναι & πως να το κάνεις και εσύ ξοδεύοντας κάτω από 23 ευρώ)

Για να επιλέξεις όμως την ενυδατική κρέμα που σου ταιριάζει, βασική προϋπόθεση, που πρέπει να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου, είναι φυσικά ο τύπος της επιδερμίδας σου. Έτσι, μια λιπαρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από μια κρέμα με ανάλαφρη υφή που δεν θα την επιβαρύνει ούτε θα αφήσει περιττή λιπαρότητα. Από την άλλη στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι ξηρό και αφυδατωμένο τότε σίγουρα έχεις ανάγκη από μια κρέμα με πλούσια σύνθεση, που θα προσφέρει στο πρόσωπό σου βαθιά ενυδάτωση και θρέψη για να διατηρηθεί σφριγηλό και ελαστικό.

Κρέμες προσώπου: Πως να τις εφαρμόσεις σωστά για να πάρεις όλα τα πολύτιμα οφέλη τους!

Η εφαρμογή της κατάλληλης κρέμας προσώπου πρέπει να γίνει σε πρόσωπο και λαιμό με προσεκτικές κινήσεις. Ξεκίνα κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις που αρχίζουν από το κέντρο του προσώπου σου με φορά προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να απορροφήσει την ενυδατική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ακόμη το πρόσωπό σου θα αποκτήσει πιο υγιές χρώμα ενισχύοντας τη φωτεινότητά του.

Και μην ξεχνάς τη χρήση της πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό σου. Το πρωί, θα τη θωρακίσει από τις εξωτερικές επιθέσεις, όπως τη ρύπανση ή τις ελεύθερες ρίζες, ενώ το βράδυ θα επανορθώσει την επιδερμίδα σου προκειμένου το πρωί να δείχνει πιο υγιής.

face_creams
Unsplash

Στην παρακάτω gallery συγκέντρωσα τις καλύτερες κρέμες προσώπου, που θα ενυδατώσουν και θα θρέψουν σε βάθος την επιδερμίδας σου με τιμή κάτω από €10. Πάρε μια μικρή γεύση...

4+1 κρέμες με τιμή κάτω από 10 ευρώ!