Pre-Xmas beauty treatments: Αυτές είναι οι θεραπείες ομορφιάς που θα σε κάνουν να λάμψεις φέτος τα Χριστούγεννα!

Βρες την κατάλληλη για εσένα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Εάν θέλεις να είσαι –αλλά και να δείχνεις– στα καλύτερά σου εμείς σου έχουμε τον τρόπο! Δες, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου με τις πιο στοχευμένες θεραπείες από τους ειδικούς, που θα αναδείξουν σίγουρα τα γιορτινά σου beauty looks. (δες και τον ιδανικό προορισμό ομορφιάς & περιποίησης που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις γιορτές)

Εμείς για να σε βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα beauty treatments, τα οποία υπόσχονται να σου χαρίσουν μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα σε λίγες ή ακόμη και σε μία μόνο συνεδρία. Πάρε μια μικρή γεύση...

Pre-Xmas beauty treatments: Οι ιδανικοί σύμμαχοι για λαμπερές εμφανίσεις φέτος τα Χριστούγεννα

Εξπρές μη-επεμβατικές θεραπείες για λάμψη και φωτεινότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σου, για να προσφέρεις μια αναζωγονημένη όψη στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά σου, προκειμένου να ξεχωρίσεις και φέτος τις γιορτές.

Lindsay Ellingson_face_treatment
Instagram: Lindsay Ellingson

Hollywood Laser Peel για νεανική όψη

Είναι μια δημοφιλής θεραπεία με παγκόσμιά αναγνωσιμότητα που χαρίζει άμεσα νεανική και λαμπερή εμφάνιση, ενώ δεν είναι επίπονη και δεν χρειάζεται χρόνο για επούλωση. Προσφέρει βελτιωμένο τόνο και υφή στο δέρμα, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ χαρίζει μια νεανική οψη. Η θεραπεία είναι αρκετά ήπια, ενώ μετά θα παρατηρήσεις το δέρμα σου να βελτιώνεται λόγω του κολλαγόνου που τονώνει και διατηρεί τη νεανική εμφάνιση.

Δρ Γιολάντα Πεπέ, πλαστικός χειρουργός, giolantapepe.gr

Dermapen για σύσφιξη & ανάπλαση του προσώπου

Το μικρό θαυματουργό στυλό της Dermapen μπορεί να αντιμετωπίσει με ακρίβεια χιλιοστού, τα ενοχλητικά σημάδια ακμής και τις καφέ κηλίδες. Ακόμα, προσφέρει αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι βελτιώνει και αποκαθιστά λεπτές ρυτίδες και καταπολεμά τους μαύρους κύκλων κάτω από τα μάτια.Σημείωσε ότι το Dermapen δημιουργεί στο δέρμα μικρές οπές, κάνοντάς το να αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε και στην περίπτωση ενός μικροτραυματισμού παράγοντας δηλαδή κολλαγόνο και ελαστίνη για την φυσιολογική επούλωσή του. Μέσω της διαδερμίας που προκαλεί, οδηγεί το δέρμα στην νεοκολλαγονογένεση που έχει τελικώς ως αποτέλεσμα την ανάπλαση, αλλά και τη σύσφιξη του δέρματος.

Ιατρεία κοσμετολογίας, Medi Cosmetic, medicosmetic.gr

Seasonal antioxidant treatment για λάμψη & οξυγόνωση

Πρόκειται για μια εποχική περιποίηση limited edition που βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, προετοιμάζοντάς την έτσι για την εναλλαγή των καιρικών συνθηκών, με αρωματικές νότες από Maracuja και Αcai berry. Η θεραπεία διαρκεί 45’ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Το treatment περιλαμβάνει μια δόση οξυγόνου σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ μετάλλων και βιταμινών για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Alterlife Beauty, alterlifebeauty.gr

Lanluma lift για φυσικό αποτέλεσμα lifting

Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο ενέσιμο ημιμόνιμης διάρκεια που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας ένα φυσικό αποτέλεσμα lifting. Πραγματοποιείται με την τεχνική της μικροκάνουλας προσθέτοντας όγκο στα ζυγωματικά και στις γωνίες του προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο αναδιαμφώνει το πρόσωπο χαρίζοντας ανόρθωση, σύσφιξη και βαθιά ανάπλαση. Ακόμη είναι ιδανικό για την πάχυνση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας στις παρειές.


Tzouma Clinic, Aesthetic & Medical Dermatology, tzouma.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 glam παλέτες σκιών με τιμή από 11,99 ευρώ για να πετύχεις το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ!

5+1 τρόποι για να ανακουφίσεις την επιδερμίδα σου από το κρύο & τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα!

Αυτό το φρούτο ενισχύει και τονώνει τον οργανισμό και χαρίζει απίστευτα λαμπερό δέρμα!

Η Beauty Color ανανεώθηκε! Ανακάλυψε τις νέες συσκευασίες της επαγγελματικής βαφής που χαρίζει φυσικό & λαμπερό χρώμα στα μαλλιά σου

Xmas red nails: 6 ιδέες για γιορτινά μανικιούρ τα οποία προτείνουν και οι nail artists των σταρ!

Glam eye- looks με σύμμαχο το cake eyeliner για τέλειες γιορτινές και όχι μόνο εμφανίσεις!

Anne Hathaway: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της για να δείχνει όμορφη & λαμπερή ακόμη και όταν ξυπνά!

Pre Xmas beauty hacks: Οι καλύτερες ιδέες & προτάσεις για γιορτινά makeup & hair-looks που θα απογειώσουν τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Xmas gift guide: 5 δώρα ομορφιάς κάτω των 20 ευρώ για εσένα & τους αγαπημένους σου!