Hydrafacial: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη θεραπεία που θα σε κάνει να λάμψεις φέτος στις γιορτές!

Μάθε τα πάντα για τη μη-επεμβατική μέθοδο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μη-επεμβατικές θεραπείες προσώπου που χαρίζουν άμεσα αναζωγόνηση και λάμψη στην επιδερμίδα σου, ενώ είναι και τα top trends του TikTok. Ο λόγος για τη Hydrafacial,μια θεραπεία για τον καθαρισμό του προσώπου που γίνεται σε 3 βήματα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης, του χημικού peeling, της ενυδάτωσης αλλά και της αντιοξειδωτικής προστασίας. (δες και για τη Red light therapy, τη θεραπεία με κόκκινο φως είναι ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σου αυτή τη στιγμή)

Η μοναδική αυτή θεραπεία προσφέρει άμεσα αναζωογόνηση, ενώ ακόμη βελτιώνει την υφή του δέρματος χαρίζοντας μια λεία και απαλή όψη γεμάτη υγεία και ζωντάνια, αυτό άλλωστε τη κάνει ιδανική και για αυτήν την περίοδο προκειμένου να σου δώσει άμεσα φρεσκάδα και ανανέωση στο πρόσωπό σου.

Hydrafacial... η ιδανική θεραπεία που θα αναζωογονήσει άμεσα την επιδερμίδα σου χαρίζοντας ενυδάτωση & λάμψη

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την ίδια τη λέξη (Hydrafacial) μιλάμε για μια θεραπεία, που εκτός του ότι καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σου επιπλέον χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη αφήνοντας το πρόσωπό σου φωτεινό και λαμπερό μέσα από μια υγιή όψη.

hydrafacial_institute
Unsplash

Η θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται σε 3 στάδια και διαρκεί περίπου 30 λεπτά ξεκινά με ένα απαλό peeling στο δέρμα σου προκειμένου να αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα αλλά και να μειωθούν κηλίδες ή πανάδες. Στη συνέχεια μια ειδική συσκευή απορροφά το περιττό σμήγμα που φράζει τους πόρους του δέρματος, ενώ παράλληλα το συσφίγγει. Τελειώνοντας ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά εγχύονται στο δέρμα για να του δώσουν ένα boost αναζωογόνησης και λάμψης.

Τα 4+1 οφέλη της για την επιδερμίδα σου

  1. Μειώνει τα σημάδια της ακμής.
  2. Συμβάλλει στη μείωση των πανάδων και των κηλίδων
  3. Βελτιώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  4. Βελτιώνει τη λιπαρότητα και τους διεσταλμένους πόρους.
  5. Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Τα πλεονεκτήματά της

  • Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας.
  • Ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί κάθε εποχή του χρόνου.
  • Η διάρκειά της είναι μόλις 30 λεπτά.
  • Έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα ανώδυνα με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας
  • Συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες όπως: Botox, υαλουρονικό, θεραπεία αντιγήρανσης κ.ά.