«Σκάνε» τα χείλη σου από το κρύο; Με αυτά τα value for money lip balms θα τα ενυδατώσεις όπως πρέπει!

Δες ποιά είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

To δέρμα των χειλιών είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευάλωτο στις εξωτερικές επιθέσεις αλλά και στο κρύο και στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Γι' αυτό και η καθημερινή χρήση ενός lip balm είναι απολύτως απαραίτητη για να διατηρήσεις τα επίπεδα ενυδάτωσης των χειλιών σου αλλά και το φυσικό προστατευτικό τους δερματικό φραγμό Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις το σχήμα, τον όγκο αλλά και τη νεανικότητά τους μέσα από μια ζουμερή και λαχταριστή όψη. (δες την κρέμα ημέρας που θα σε κάνει να είσαι φρέσκια και λαμπερή & φέτος τα Χριστούγεννα)

Ποιοί είναι όμως οι παράγοντες που κάνουν τα χείλη πιο ευάλωτα; Οι ακτίνες UV, ο ξηρός αέρας, ο καπνός, η ρύπανση αλλά και το ίδιο το σάλιο μπορούν να λειτουργήσουν επιβαρυντικά για την υγιή όψη των χειλιών σου προκαλώντας ανεπιθύμητα σκασίματα και όχι μόνο. Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Μα φυσικά να εφαρμόζεις το κατάλληλο lip balm δυο φορές την ημέρα, το πρωί για να θωρακίσεις τα χείλη σου και το βράδυ πριν κοιμηθείς για να τα βοηθήσεις να επανορθώσουν τυχόν σκασίματα.

Βρήκαμε 5+1 value for money lip balms για να τα ενυδατώσεις & να τα θρέψεις σε βάθος

Υπάρχουν πολλές φόρμουλες σε lip balm που ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη από όλα τα παραπάνω. Εμείς ξεχωρίσαμε 6 από τις καλύτερες για να πάρεις μια γεύση και να επιλέξεις την αγαπημένη σου προκειμένου να θωρακίσεις τα χείλη σου χαρίζοντάς τους μια ζουμερή και λαχταριστή όψη γεμάτη υγεία.

monreve_lipbalm_pod

Ενυδατικό lip balm με λάδι καρύδας, Lip Balm Pod, Mon Rêve, €3,80

nuxe_lipbalm

Στικ ενυδάτωσης χειλιών, Sweet Lemon Lip Stick, Nuxe, €5,35 (στα Φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών)

freshline_lipbalm

Θεραπεία χειλιών, Coconute Lip Therapy SPF15, Fresh Line, €6

drpawpaw_lipbalm

Επανορθωτικό lip balm, Repair & Protect Balm SPF20, Dr. Pawpaw, €6,90

catrice_lipbalm

Θρεπτικό πολυχρηστικό lip balm, Skin Lovers Multi-Purpose Nourishing Balm, Catrice, €5,69

bioderma_lipbalm

Επανορθωτικό lip balm, Atoderm Baume Levres, Bioderma, €5,82 (στα Φαρμακεία)