H best seller κρέμα φαρμακείου που αγαπούν τα μοντέλα & ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα τώρα σε μορφή ορού!

Είναι και η αγαπημένη επιλογή των beauty addicts

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Η θρυλική κρέμα φαρμακείου για το ερεθισμένο δέρμα Avène Cicalfate+ τώρα διατίθεται και σε μορφή ορού, ενώ ήδη έχει γίνει viral για την ευεργετική της δράση στο ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα, και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να είναι μέσα στη wishlist με τα αγαπημένα προϊόντα φροντίδας κάθε ενημερωμένης beauty addict.

Ιδανική για να ανακουφίσει το δέρμα με ευαισθησίες και κοκκινίλες η κρέμα Avène Cicalfate+ επανορθώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα χάρη στο ιαματικό νερό της σύνθεσης που προσφέρει απλόχερα τις ιδιότητές του. Η best seller κρέμα φαίνεται να έχει και φανατικούς θαυμαστές τόσο από σταρ από τον πλανήτη του Χόλιγουντ όσο και από top models που ορκίζονται σε αυτήν. Μια από αυτές είναι και η Hailey Bieber – που εξομολογήθηκε στο κανάλι της TikTok ότι τη χρησιμοποιεί μαζί με το θρυλικό ιαματικό νερό του γαλλικού Οίκου. (δες τα value for money lip balms για τα ενυδατώσεις τα χείλη σου όπως πρέπει)

Η κρέμα φαρμακείου που αγαπούν τα μοντέλα τώρα και σε μορφή ορού

Κατάλληλος για το ευαίσθητο δέρμα ο ορός εντατικής επανόρθωσης Cicalfate+ της Avene (θα τον βρεις €28,49, στα Φαρμακεία) επιδιορθώνει και ενισχύει τον κατεστραμμένο φραγμό του δέρματος, ενώ παράλληλα καταπραϋνει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες.

avene_serum

Η μοναδική του σύνθεση με συμπυκνωμένο ιαματικό νερό Avène, γνωστό για τις καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και αναπλαστικές του ιδιότητες προσφέρει στην επιδερμίδα σου άμεσα ανακούφιση μέσα από μια σωστά ενυδατωμένη όψη. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την προβιταμίνη Β5 που χαρίζει ισχυρές επανορθωτικές ιδιότητες και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Ακόμη ο ορός Avène Cicalfate+ περιέχει το TRP-Regulin, ένα μόριο που αναστέλλει τη φλεγμονή του δέρματος.

Σημείωσε ότι είναι αποτελεσματικός από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής, ενώ έχει γαλακτώδη υφή gel με βελούδινο και άνετο φινίρισμα. Μάλιστα σε 3 εβδομάδες, το δέρμα ανακτά την ικανότητά του να αναγεννηθεί και είναι πιο ελαστικό και πιο λείο..

Πως εφαρμόζεται

Ο ορός Avène Cicalfate μπορεί να χρησιμοποιηθεί και γύρω από τα μάτια και σε συνδυασμό με άλλους ορούς. Ακόμη μπορεί να εμπλουτίσει τη ρουτίνα ομορφιάς σου εφαρμόζοντάς τον πρωί ή βράδυ ή ως θεραπεία ενός μήνα, εάν το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.