Αυτές είναι οι 5 καλύτερες κρέμες χεριών για απαλό & ενυδατωμένο δέρμα το χειμώνα - Πόσο κοστίζουν

Έτσι θα θωρακίσεις τα άκρα σου από το κρύο!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Unsplash
Unsplash

Με το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να είναι βασικά συστατικά της εποχής το να βρεις την κατάλληλη κρέμα χεριών αποτελεί ένα θέμα που είναι στο μυαλό των περισσότερων από εμάς αυτήν την περίοδο προκειμένου να χαρίζουμε την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στα άκρα μας.

Και αυτό γιατί το χειμώνα, οι συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες επιβαρύνουν μεταξύ άλλων και τα χέρια μας δημιουργώντας ξηρότητα, αφυδάτωση αλλά και ανεπιθύμητα σκασίματα. Έτσι, τα χέρια ταλαιπωρούνται, ενώ αρκετές φορές δημιουργούνται και ερεθισμοί και κοκκινίλες. (δες και τις κρέμες προσώπου ημέρας & νύχτας που χρειάζεσαι το χειμώνα- Που θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν)

Τι πρέπει να προσέξεις όταν επιλέγεις μια κρέμα χεριών το χειμώνα;

Ανάλογα με τις ανάγκες στο δέρμα σου πρέπει να είναι και η επιλογή σου. Έτσι, εάν έχεις ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα που σκάει με το παραμικρό επένδυσε σε μια κρέμα χεριών με βασικά συστατικά το υαλουρονικό οξύ ή τη γλυκερίνη, που θα σφραγίσουν την υγρασία ενυδατώνοντας τα χέρια σου σε βάθος.

handcreams
Unsplash

Αυτές είναι οι top 5 κρέμες χεριών που ξεχωρίσαμε για εσένα αυτήν την περίοδο

Ψάξαμε και βρήκαμε 4+1 πολύτιμες συνθέσεις για την φροντίδα των χεριών, που υπόσχονται να σου χαρίσουν απαλά και βελούδινα χέρια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πάρε μια μικρή γεύση...

Κρέμα χεριών, Smooth Hands & Nail Care, Nivea, €3,05

Με πλούσια σύνθεσή από βούτυρο καριτέ, η συγκεκριμένη κρέμα χεριών θα ενυδατώσει τα χέρια σου διατηρώντας τα απαλά και βελουδινα.

niveasmooth&care

Κρέμα χεριών, Hyaluronic Hand Cream, Bioten, €3,20

Με σύνθεση από υαλουρονικό οξύ, η Hyaluronic Hand Cream θα ενυδατώσει και θα θρέψει τα χέρια σου σε βάθος καταπολεμώντας τυχόν ξηρότητα.

bioten_handcream

Επανορθωτική κρέμα χεριών, Reparative Hand Cream, CeraVe, €8,12 (στα Φαρμακεία)

Μη λιπαρή κρέμα, που απορροφάται γρήγορα και περιέχει 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα.

ceravehandcream

Συμπυκνωμένη κρέμα χεριών, Cold Cream, Avene, €8,47 (στα Φαρμακεία)

Ενυδάτωνει και προστατεύει αποτελεσματικά τα χέρια μέσα από μια επανορθωτική δράση.

avene_handcream

Κρέμα χεριών κατά των κηλίδων & των δυσχρωμιών, Spot End Hand Cream SPF15, Frezyderm, €23,41 (στα Φαρμακεία)

Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα των χεριών. Ακόμα αντιμετωπίζει τις κηλίδες γήρανσης.

frezydermhandcream